Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Ta plats i förarsätet och styr upp dina länkar

Informativa, rena och rappa länkar i din e-handel är något alla borde sträva efter. Som Askås-kund har du nu bättre möjligheter än någonsin att skapa en länkstruktur som du själv, dina kunder och sökmotorerna uppskattar.

Alla Askås kunder kan själv eller med hjälp av oss använda en funktionalitet som verkligen sätter dig i förarsätet. Det handlar om vår ”URL-motor” som öppnar upp kraftfulla möjligheter att anpassa och strukturera länkarna i din e-handel.

Askås 8 har länge haft stöd för så kallade Friendly URL:s. Ett stöd som innebär att en del av länken med automatik får ett namn som beskriver innehållet. Det kan handla om artikelnamn, artikelgrupp, varumärke eller andra delar av din e-handel. Det är också möjligt att själv styra hur dina Friendly-länkar ska se ut.

Den nya URL-funktionaliteten tar flexibiliteten och möjligheterna ännu längre. Martin Karlsson (bilden) är programmerare på Askås och den som varit ansvarig för att utveckla URL-motorn.

– Tidigare har våra kunder kunnat styra själva ”friendlyn”. Nu kan man ta kontroll över hela URL:en på en mängd olika sätt och det tror jag många kommer att uppskatta, säger Martin Karlsson.

Vill du veta mer om funktionaliteten och hur du går vidare för att börja använda den.

Ta kontakt med din kundansvariga säljare direkt eller hör av dig via sales@askas.se - 0533 - 69 16 00

Ett antal Askås-kunder har kommit igång och börjat använda URL-motorn redan. Klicka på länkarna nedan för att se hur man kan jobba för att optimera sin länkstruktur.

www.bangerhead.se - www.skincity.se


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-03-24, 10:41
Uppdaterad 2017-03-24, 10:41