Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Jobba smart och spara tid med
Dynamic Content Manager

Vill du jobba smidigt, flexibelt och dynamiskt med content i din e-handel? Då är Askås nya funktionalitet DCM, Dynamic Content Manager, helt rätt för dig. DCM ger dig bland annat möjlighet att tidsstyra när och hur olika typer av content ska visas i din e-handel. Slår du till snabbt kan du dessutom få funktionen aktiverad till ett mycket förmånligt Black Friday-pris.

DCM, Dynamic Content Manager, är en helt ny funktionalitet som du som Askås-kund har möjlighet att använda dig av redan idag. Tillsammans med Askås så sätts en eller flera "bannerytor" upp i din e-handel. Dessa ytor kan du sedan enkelt och smidigt fylla med content. Ren information, inspirerande bilder och självklart olika typer av kampanjerbjudanden. Det är din fantasi som sätter gränserna.

 

Fördelar med DCM

Du kan tidsstyra och skapa scheman för när ditt content ska visas i dina bannerytor. Smart, flexibelt och tidsbesparande.

Koppla dina bannerytor till olika kampanjer i din e-handel. Effektivt sätt att öka konverteringsgraden.

Skapa enkelt egna mallar som du kan utgå ifrån när du jobbar med ditt content.

DCM har en inbyggd länkgenerator som underlättar länkning till olika kampanjer, artikelgrupper och varumärken.

 

"Bygg" din julkalender med DCM

Dynamic Content Manager ger dig lysande möjligheter att skapa en attratktiv och säljande Julkalander i din e-handel. Askås hjälper dig att sätta upp en banneryta och vi kopplar 24 så kallade "slides" till denna yta. Sedan kan du fylla dessa slides med dina egna julerbjudanden, ett för varje dag fram till julafton.

 

Rabatterat pris

Just nu har du möjlighet att få Dynamic Content Manager aktiverat i din e-handel till ett mycket förmånligt pris.

Ordinarie installationskostnad för DCM kommer att ligga på 8 990 kronor.

Slår du till denna Black Friday-vecka så betalar du endast 2 995 kronor. Vi bjuder även på den grundläggande anpassning som krävs för att snabbt komma igång med din Julkalender - redan i år. Licenskostnaden för DCM ligger på 695 kronor per månad.

Mer omfattande designanpassningar av DCM kommer vi kunna erbjuda efter nyår. Hur mycket tid som behöver läggas ner på detta och vilken kostnaden blir är beroende av önskemålen och behoven hos dig som enskild kund.

 

Tiden är knapp - slå till nu!

1 december närmar sig med stormsteg. För att du ska vara säker på att kunna köra en Julkalender i Dynamic Content Manager råder vid dig att snabbt ta kontakt med oss. Blir det ett riktigt stort intresse kan vi inte garantera att vi hinner sätta upp den grundläggande strukturen som krävs för alla kunder. 

OBS. Vill du teckna avtal om DCM utan att jobba med en Julkalender redan i år så är detta såklart möjligt. Alla som nappar på erbjudandet under denna vecka betalar endast det rabatterade priset - 2995 kronor + 695 kr/månad.

Ta kontakt med vår säljavdelning om du vill veta mer
sales@askas.se - 0533 69 16 00

För mer info - Klicka på bilden

Extra-öppet under Black Friday

Askås supportVår supportavdelning utökar sina öppettider under Black Friday-helgen. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna hantera det behov av hjälp och stöttning som kan dyka upp under dessa intensiva dagar.

Under den här perioden kommer vi prioritera frågor som handlar om kampanjer kopplade till Black Friday och Cyber Monday.

Följande öppettider gäller:
Fredag 25/11 - 08.00 - 20.00 (både telefon och e-post). Lunch 12.30 - 13.30.
Lördag 26/11 - 09.00 - 16.00 (endast e-post). Lunch 12.00 - 13.00.
Söndag 27/11 - 09.00 - 16.00 (endast e-post). Lunch 12.00 - 13.00.
Måndag 28/11 - 08.00 - 20.00 (både telefon och e-post). Lunch 12.30 - 13.30.

Som vanligt når du oss via http://support.askas.se, support@askas.se eller telefon 0533-69 16 00. Om du har SLA når du oss via ordinarie kontaktuppgifter för jour övriga tider på dygnet.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-11-22, 09:26
Uppdaterad 2016-11-22, 09:26