Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Simon och Erik
senaste nyförvärven

Askås fortsätter att förstärka på personalsidan. Den här gången har vi rekryterat personal till supportavdelningen och design-gänget. Simon Blanck ansluter till supporten och Erik Lindow ska jobba med frontend-utveckling.

Intresset och viljan bland svenska e-handlare att använda sig av Askås e-handelsplattform fortsätter att öka. För att hantera behovet för nya och befintliga kunder så krävs det därför att personalstyrkan utökas.

Nyligen har Askås anställt ytterligare två personer och i och med detta har bolaget för närvarande 42 anställda. Simon Blanck är 30 år, boende utanför Åmål och kommer att förstärka upp supportavdelningen.

Tidigare har Simon jobbat som egenföretagare inom webb och utveckling och nu vill han så snabbt som möjligt komma igång och bli en resurs och lösa problem för våra kunder.

– Att komma till Askås har varit en fantastisk start på en resa som ändå bara har börjat. Jag har redan hittat goda vänner som hjälper mig i min inlärning av Askås produkter. I framtiden hoppas jag att jag kan fortsätta lära mig nya saker och bidra till det arbetslag jag jobbar tillsammans med, säger Simon.

Frontend-utvecklaren Erik Lindow är 24 år och boende i Karlstad. Erik studerade data/IT på Karlstad Universitet. Sitt exemansarbete gjorde han här på Askås så han är redan till viss del bekant med vad ett jobb på Askås innebär.

– Jag har fått ett bra mottagande och mycket hjälp så här i början så det känns väldigt bra än så länge. Framöver hoppas jag få intressanta uppdrag så att jag kan få erfarenhet och bli en bättre och bättre utvecklare.

Vi hälsar Simon och Erik varmt välkomna in i Askås-gänget.« Visa alla nyheter
Publicerad 2018-08-27, 08:04
Uppdaterad 2018-08-27, 08:04