Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Röhnisch med ny webbshop levererad av Askås

Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som gör träningskläder för kvinnor. Kollektionerna säljs i 24 länder och bolaget växer stadigt. Nu gör de en stor satsning på webben med ny butik, där Askås har haft nöjet av att leverera e-handelslösningen.

Röhnisch.se

 

Den nya internetbutiken är fylld med fantastiska bilder och grafiska godbitar. Dessutom finns ett flertal funktioner för att engagera kunderna, inklusive konceptet "La Röhnisch". Detta är en kundklubb där medlemmarna serveras nyheter, erbjudanden och tips. Röhnisch har även inlett ett samarbete med Tropicana och lanserade en kampanj där du genom att samla in koder från fem Tropicana-förpackningar, kan få ett presentkort till ett värde av 200 kronor som du kan handla för i Röhnisch nya webbshop, som för närvarande finns på tre språk; svenska, norska och engelska.

Enligt Tom Jägestedt på Röhnisch är det jättespännande att kunna öppna dörrarna för den norska marknaden där det finns ett stort intresse för varumärket.

- Med hjälp av Askås plattform kan vi nu hantera internationella kampanjer som till exempel samarbetet med ledande juicemärket Tropicana som nu rullar i Sverige och Norge. Framför allt flerspråkstöd och möjligheten att jobba med olika valutor gör att vi nu har en bra grund att stå på inför framtiden, säger Jägestedt.

Vi på Askås önskar Röhnisch lycka till och ser fram emot att följa utvecklingen av deras nya webbshop.

PS: Besök Röhnisch.se och kolla in vårens nya träningsoutfits!

Fakta

URL:
www.rohnisch.se
www.rohnisch.no
http://en.rohnisch.com

Plattform e-handel:
Askås Internetbutik Avancerad

Tillvalsmoduler:
Nyhetsbrevstjänst
Askås Multi Market Manager (MMM)
Askås Live Search Suggestions (LSS)

Betalning:
Klarna
DIBS

Andra integrationer:
Garp affärssystem

 

Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2012-02-29, 14:35
Uppdaterad 2012-02-29, 14:35