Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Nya utmaningar för Sophie Terkelsen

I snart sex år har hon varit en drivande och påtaglig del av Askås positiva utveckling - de senaste åren som marknadschef och kundansvarig. Nu ska Sophie Terkelsen pröva vingarna inom ett annat företag.
– Jag kommer verkligen sakna alla människor på Askås. Både kollegor och härliga kunder jag haft kontakt med, säger Sophie.


I april 2011 så ”invandrade” Sophie Terkelsen från vårt västra grannland. Hon anställdes som projektledare/säljare på Askås i en tid då personalstyrkan och omsättningen var ungefär hälften av vad den är idag.

Sophie minns tillbaka på känslan hon hade de där första månaderna.

– Det fanns en stark laganda, en ”doer”-mentalitet och en företagskultur präglat av entreprenörskap . Allt detta positiva finns fortfarande kvar även om Askås har växt mycket sedan dess, säger Sophie.

Summeringen av åren på Askås handlar mycket om personliga möten och goda relationer med duktiga människor. Sophie kommer att sakna dessa personliga kontakter mer än något annat.
– Ja, verkligen. Jag har fått möjlighet att jobba med kompetenta kollegor och många spännande företaget under de här åren. Det är klart jag kommer sakna detta.

Att ha varit en del av framgången för mängder av lyckade e-handelssatsningar i både Norge och Sverige har också varit inspirerande och givande delar av jobbet på Askås.
– Man känner sig verkligen delaktig när kunderna utvecklas positiv. Både tjänster och system som Askås levererar skapar en grund och ger möjligheter för kunderna att optimera sina affärer.

Nu väntar alltså nya utmaningar för Sophie Terkelsen. Hon blir kvar i den digitala världen men istället för bred e-handel så ska hon fokusera på jaktbranschen. Hon har anställts som sälj- och marknadschef för WeHunt, ett företag som utvecklar och marknadsför digitala tjänster för jägare och är Sveriges mest nedladdade jaktapp.
– Att få chansen att fortsätta jobba med marknadsföring av digitala lösningar inom jakt som är ett intresse jag verkligen brinner för, det känns såklart väldigt spännande, säger Sophie Terkelsen.

Alla kollegor på Askås önskar självklart Sophie lycka till i framtiden …


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-10-28, 11:02
Uppdaterad 2016-10-28, 11:02