Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle


Karin Andersson, Jennifer Nilsson, David Pedersen, Mohamad Hamouday och Martin Karlsson är fem nuvarande Askås-anställda.

Nu vill vi ha ännu fler arbetskamrater

2016 var ett rekordår för Askås och starten på 2017 har verkligen fortsatt på den inslagna vägen. Som en direkt följd av detta söker vi nu nya backend-utvecklare.

Det är bra fart i e-handelsbranschen för närvarande och detta är något vi på Askås märker av på många sätt. Våra befintliga kunder vill utvecklas och växa samtidigt som inflödet av nya kunder är fortsatt riktigt högt. Vid sidan av detta arbetar vi för närvarande med egen utveckling av våra produkter. Målsättningen är att inom ett år kunna leverera Askås 9, nästa generation av vår e-handelsplattform.

Det stora intresset för Askås som företag och det vi kan leverera innebär att vi behöver rekrytera ytterligare medarbetare. Vi är alltid på jakt efter drivna människor med rätt kompetens och vi är öppna för generella ansökningar.

Just nu är dock behovet störst på vår utvecklingsavdelning och vi söker därför webb-programmerare och backend-utvecklare.

– En kombination av ökad tillströmning av nya kunder, befintliga kunder som vill vidareutvecklas samt stundande internutvecklingsprojekt gör att vi behöver bli fler medarbetare. Väldigt kul att vi har detta behov såklart, då det betyder att vi har en attraktiv produkt och nöjda kunder, säger Peter Smersfeldt, HR-chef på Askås (lilla bilden)

Att bli en del av teamet på Askås innebär att man får goda möjligheter att utvecklas och växa. Att man blir en del av att företag med en positiv tillväxt, ett företag som ligger i framkant och ett företag som jobbar med flera av Sveriges mest spännande och ambitiösa e-handlare. Att jobba på Askås är en resa där det är vi tillsammans som avgör hur långt och högt vi kommer att nå. Hoppas du vill bli en av oss!

För mer information om tjänsterna - Klicka här

Ansökningarna hanteras av Qtym

 

Läs en artikel om Askås fantastiska 2016 -  Klicka här.      Ta del av intressanta reportage om våra kunder - Klicka här.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-04-10, 10:15
Uppdaterad 2017-04-10, 10:15