Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Miljögården ny B2B-kund hos Askås

Det talas mycket om B2B eller business to business i e-handelsbranschen. På Askås kan vi glädjande konstatera att ytterligare en B2B-kund har valt vår e-handelsplattform. Det handlar om Miljögården.com, en av Sveriges största grossister inom inredning och möbler.

– Vi behövde göra en förändring och resultatet har blivit jättebra, säger Miljögårdens marknadskoordinator Katarina Bendz Hansson.


Miljögården har i ett 30-tal år levererat heminredning till ett ständigt växande antal återförsäljare i Sverige, Skandinavien och Europa. Idag så har företaget 2000 återförsäljare knutna till sig.

Under hösten så anställdes Katarina Bendz Hansson som marknadskoordinator i verksamheten. Katarina med erfarenhet av ett eget e-handelsföretag sedan tidigare kom att markera startskottet på sökandet efter en ny e-handelsplattform och samarbetspartner inför framtiden.

  – Det krävdes något nytt, en förändring och vi kände att vi ville skapa en ”riktig” e-handel med bättre funktionalitet på flera områden.

Valet föll till slut på Askås och beslutet som Katarina Bendz Hansson och hennes kollegor tog har man inte ångrat i lokalerna i skånska Svedala. Den här veckan så lanserades den helt nya webbshopen med en design och ett innehåll som redan har gett god respons från kunderna och en förbättrad orderingång dessutom.

  – Ja, det har blivit ett superlyft på alla sätt och det här är bara början. Nu har vi skalet på plats och det känns riktigt kul att jobba vidare. Vi har också fått jättebra stöd av Askås under den här processen. Utmärkt projektledning och god kontakt med designavdelningen.

Plattformen som sådan, gränssnittet och användarvänligheten i Askås 8 får mycket beröm av Katarina.

– Dels så har vi fått funktionalitet som vi efterfrågade, filtreringsmöjligheter och ett förbättrat sök bland annat. Att man nu på vår nya sida enkelt kan söka upp våra återförsäljare är riktigt bra. Sedan gillar jag att systemet är snyggt, smidigt och lätt att hitta i, säger Katarina Bendz Hansson.

Välkommen till Askås då, och stort lycka till med er nya e-handel.

  – Tack så mycket för det.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-08-19, 16:29
Uppdaterad 2016-08-19, 16:29