Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Lansering av Sales Triggers och nya funktioner för sökmotoroptimering

Med Sales Triggers skapar du e-postutskick som med automatik skickas ut till rätt kunder vid rätt tillfälle. Modulen är lika lättanvänd som den är kraftfull och den kan lyfta din e-handel till helt nya nivåer. Med Askås nya modul Hantering av omdirigeringar får du enkelt en överblick över inaktuella länkar som markerats som s.k. 404-sida, och du har också möjlighet att styra om den.

 


Öka dina kunders återköpsfrekvens med nya Sales Trigger - verktyget som gör arbetet åt dig

Med Sales Triggers skapar du e-postutskick som med automatik skickas ut till rätt kunder vid rätt tillfälle. Modulen är lika lättanvänd som den är kraftfull och den kan lyfta din e-handel till helt nya nivåer.

Styrkan ligger i integrationen. Inbyggt i Askås WebbAdmin har du ett avancerat verktyg för att skapa målinriktade utskick, utan tredjepartssystem och extra administration.

  • Mycket goda chanser till hög konvertering på utskicken då du kan göra väldigt detaljerade mottagarurval.
  • Att skicka med unika rabattkoder med en tidsbegränsning kan få kunderna att agera snabbt för att inte rabattkoden ska hinna bli inaktuella.
  • Möjlighet att skicka automatiska utskick på födelsedag och namnsdag.
  • Du kan ha ett obegränsat antal automatiserade Sales Triggers-utskick igång samtidigt.
  • Flexibel prissättning – du betalar bara för det du faktiskt skickar.
  • Öppningsfrekvens och uppföljning - i statistiken för varje e-postutskick kan du se hur många e-post som skickats, hur många som läst dem samt vilka kunder som öppnat dem
  • Under kvartal 2 lanserar vi också för utskick via SMS.

Vy från Sales Trigger-verktyget i Askås 8

Pris och aktivering

Sales Trigger-modulen ingår i alla Askåsabonnemang utan månadskostnad - du betalar endast för konfiguration och distribution av utskicken. Prislistan är rörlig och baserad på de utskick du faktiskt skickar. Inga fasta månadskostnader. Kontakta Askås för en prisuppgift.

För beställning, ring 0533-69 16 00 eller skicka e-post till oss!

Läs mer om Sales Triggers här!

Vill du veta mer?

Ring oss på 0533-69 16 00 eller skicka e-post till oss!

 


 

Ta kontroll över dina länkar

Sett över tid består din e-handel av en stor mängd länkar. I takt med att de förändras genom att produkter tillkommer och försvinner och förändras, kommer också länkar att bli inaktiva. För att inte förlora länkkraft är det viktigt att hantera dessa länkar genom att dirigera om dem till relevant innehåll.

 

Med Askås nya modul för Hantering av omdirigeringar, får du enkelt en överblick över inaktuella länkar som markerats som s.k. 404-sida, och du har också möjlighet att styra om den. Genom att göra detta ger du besökare och sökmotorer en chans att landa på ett relevant innehåll och minskar antalet felaktiga länkar - vilket ger dig fördelar i din sökoptimering.

Hantering av omdirigeringar i Askås 8

Pris och aktivering

Modulen ingår i alla Askåsabonnemang. Det enda som behövs är en konfiguration av din e-handel för att starta upp modulen, till en kostnad av 1995 kr.

För aktivering, ring 0533-69 16 00 eller skicka e-post till oss!

 

 « Visa alla nyheter
Publicerad 2014-03-04, 14:46
Uppdaterad 2014-03-04, 14:46