Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Jimmy firar tio år på Askås

Det har hänt massor med spännande och kul saker under Jimmy Grimbergs tio år på Askås. Själv har han blivit tio år äldre, 36 för närvarande, han har blivit far till två barn och han har fått omkring 30 nya arbetskamrater. Vi ”stämde” av med Jimmy denna högtidliga måndag - och blickade både bakåt och framåt mot en spännande tid.

Han var nummer fem in i gemenskapen, måndagen 19 mars för tio år sedan. Han kom in som webbutvecklare i en tid då resan för Askås hade börjat ta fart på riktigt.

– Det hände mycket redan från början. Det fanns en härlig gemenskap och vi var som sagt fem personer som satt i två rum och jobbade, berättar Jimmy.

Gymgrossisten var en betydelsefull kund inledningsvis och under många år framöver. Jimmy kastades snabbt in i deras värld och han insåg ganska snart att han och övriga skulle få sällskap av fler.

– Man kände ju att det började växa och att vi skulle behöva plocka in fler utvecklare. Detta har sedan följt med hela vägen, att vi alltid har behövt skala upp när det gäller hur vi jobbar, säger Jimmy.

På samma sätt som Askås utvecklats har såklart även alla anställda och inte minst Jimmys roll på företaget förändrats. Han har gått från att vara en mer renodlad utvecklare till att på senare år jobbat mer i projekt tillsammans med mängder av kunder - små, stora och i olika branscher.

– Hela Askås utveckling har varit ett äventyr. Jag personligen har fått betydligt mer kontakt direkt med kunderna och det har jag uppskattat.

För närvarande jobbar Jimmy Grimberg bland annat med en av våra mest expansiva kunder -  Care of Carl. Den visionära kläd-aktören som nyligen nominerades till priset som årets e-handlare på Retail Awards 2017 - övriga nominerade i samma klass är Sportamore och Apotea. Care of Carl är även nominerade i klassen årets Tillväxtföretag.

– Det är väldigt inspirerande att jobba med en sådan duktig kund och det är riktigt kul att bolla ideér med dem. Deras ambitioner utvecklar oss som företag, säger Jimmy Grimberg.

Framtiden då - kommer det nästkommande decenniet att bli lika intensivt för Jimmy och för Askås som företag?

– Självklart är det mycket på gång men samtidigt är det svårt att förutse vad som ska hända. Det är ju också det som är tjusningen med att jobba på ett företag som Askås och i en sådan här bransch. Ingen dag är den andra lik och det uppskattar jag verkligen, säger Jimmy Grimberg.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-03-20, 16:26
Uppdaterad 2017-03-20, 16:26