Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Hugos Herr i ny kostym från Askås

Sedan länge har Hugos Herr varit en väletablerad och mycket omtyckt butik i Karlstad, och för några år sedan tog de tillsammans med Askås steget ut i internethandeln. Nu har internetbutiken fått en total make over och bjuder på en ännu bättre kundupplevelse.

Den nya butiken går i betydligt ljusare och luftigare färger, där den avskalade typografin och designen låter artiklarna ta större plats. I internetbutiken samsas högtidskläder tillsammans med skjortor av alla slag, kavajer, kostymer, accessoarer, underkläder och allt annat som den välklädde mannen behöver. Varumärkena sträcker sig från klassiska aktörer som Allen Edmons, Amanda Christensen, Eton, Wolsey och många fler till det Hugos Herrs egna högkvalitativa skjortmärke Wiktor Bohnfeldt som sys upp i samarbete med anrika Oscar of Sweden. Man har även, vid sidan av vanliga storlekar, satsat på ett utbud för män som bär lite större skjortor. 

Då Hugos Herrs personal har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder se bra ut innehåller den nya internetbutiken en shop by look-funktion, där personalen satt samman en rad olika outfits som kunderna enkelt kan köpa. Outfitsen presenteras med en helfigursbild, där Hugos Herrs egen personal agerar modeller, och varje plagg presenteras för sig vid sidan av. Där kan kunderna välja den storleken som passar dem bäst och sedan lägga dem i varukorgen, antingen hela outfiten på en gång eller varje plagg för sig om man hellre vill köpa vissa delar.

För att göra köpprocessen så enkel som möjlig för kunderna har även kassan integrerats med Klarna Checkout.

 

Fakta

Url:

http://www.hugosherr.se

Plattform:

Askås Internetbutik Avancerad

Betalning:

Klarna Checkout


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2013-06-20, 15:24
Uppdaterad 2013-06-20, 15:24