Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Glöm inte bort att höra av dig till kunderna

Relevant kommunikation på rätt sätt och i rätt tid är avgörande för att du ska bli riktigt framgångsrik med just din e-handel. Askås 8 ger dig som e-handlare alla möjligheter att lyckas med ditt kommunikationsarbete gentemot kunderna. Vår plattform har en mängd funktioner som på olika sätt hjälper dig att uppnå dina målsättningar.

Sales Triggers

Den mest genomgripande kommunikations-funktionaliteten i vår plattform är Sales Triggers. En omfattande och mångsidig ”verktygslåda” som fungerar som en kommunikationscentral för dina olika kontakter med kunderna.

Det  handlar om att skapa goda och långsiktiga relationer till dina kunder och – inte minst – om att ge dig som användare av Askås 8 möjligheter att effektivt och flexibelt organisera dina kommunikationsinsatser från en samlad plats i webbadmin.

Hur fungerar då Sales Triggers?

Din internetbutik innehåller en stor mängd kund- och orderdata. Denna information går att kombinera på smarta sätt för att automatisera riktade utskick via e-post och/eller sms.

DU BESTÄMMER. Möjligheterna till selektering är väl tilltagna. Gör utskick baserat på vilket varumärke, artikelgrupp och produkt som en kund tidigare köpt. Kundspråk, ort, land, födelsedag och namnsdag är andra exempel på urval som kan göras.

ÖVERGIVEN VARUKORG. Skapa utskick som lockar tillbaka kunder som avbrutit sina köp i Kassan.

BOUNCEHANTERING. E-postadresser som inte fungerar kan automatiskt plockas bort. Smidig och effektiv registervård.

UPPFÖLJNING/ANALYS. Ha koll på hur dina utskick tas emot av kunderna. Hur många öppnas och vad blir effekten i nästa steg.

MALLHANTERING. Ta själv fram mallar med ditt unika innehåll och din egen layout.

AUTOMATIK. När du konfigurerat och schemalagt dina utskick så kan du luta dig tillbaka. Systemet fixar då distributionen, till rätt kund, i rätt tid.

KRAFTFULLT. Obegränsat antal automatiserade utskick igång samtidigt.

PRISVÄRT. Sales Triggers medför ingen fast löpande kostnad för dig som kund. Istället betalar du en engångskostnad vid installation och en låg summa per utskick.

Mer information om Sales Triggers - Klicka här

Vill ni prata med e-handelsrådgivare - ring 0533 - 69 16 00

 

Meddelandecentralen - precis som du vill ha det

En annan effektiv funktion i Askås 8 är Meddelandecentralen. En funktionalitet som alla användare redan idag har möjlighet att få tillgång till. Ifrån denna "plats" i webbadmin skickar din e-handel ut olika systemmeddelanden till kunderna. Det kan handla om "Glömt lösenord", "Ny orderstatus", "Levererad order" och mycket annat. Något som många av Askås kunder inte känner till är att det i Meddelandecentralen finns stora möjligheter att själv anpassa hur dina systemmeddelanden ser ut när det gäller textinnehåll och grafisk mall. Hör gärna av er till vår support om ni vill ha mer information om detta. Klicka här eller ring 0533-69 16 00


Behöver ni hjälp att komma igång?

Om ni känner att ni inte har tid, lust eller kunnande att själva komma igång med ett kreativt kommunikationsarbete gentemot era kunder så kan vi hjälpa till med det också. Det kan handla om att skapa vassa och unika produkttexter,  informationstexter och ett överlag relevant innehåll i er e-handel.

 

Inspireras av andra

Vårt bibliotek med referenscase växer kontinuerligt och under sommaren har ytterligare fem av Askås kunder lyfts fram i text, bild och film på vår hemsida. Ta del av de nya reportagen och inspireras av andra framgångsrika e-handlare. Klicka här

 

 

Vill du ha besök?

Kan du själv tänka dig att få ett besök av vår "reporter" och lyftas fram i ett kundcase fyllt av närvaro och personlighet? Eller är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa er i ert kommunikationsarbete? Ta i så fall kontakt med Askås kommunikatör Patrik Otter.

patrik.otter@askas.se
072-402 06 16


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-09-12, 14:10
Uppdaterad 2016-09-12, 14:10