Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Dags för årets D-Congress

Stor delegation från Askås på plats i Göteborg

Desenio och Askås fortsätter utvecklingen   

D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg är en given höjdpunkt och ett skönt vårtecken för oss på Askås. Detta år är vi plats med en rekordstor delegation för att nätverka och prata om dagens och framtidens e-handel.

– D-Congress är ett event som vi självklart inte vill missa. Som alltid räknar vi med att träffa mängder av partners och nuvarande och framtida kunder, säger Jonas Askås, VD på Askås.

Publicerad: 2019-03-07. Text: Patrik Otter 

Torsdag 7 mars och monter G20:09 är det som gäller om man vill snacka om e-handel, trender och framtidsplaner med oss på Askås. Montern detta år har dessutom fått lite extra kärlek genom ett samarbete kring möbler och inredning med vår kund SoffaDirekt.

Vi är på plats med i stort sett hela säljteamet och företagsledningen. Av erfarenhet vet vi att D-Congress är ett event med mängder av positiva värden. Alla är här, föreläsningsprogrammet håller högsta klass och det råder ingen som helst brist på givande samtalspartners.

– Vi har absolut goda erfarenheter av D-Congress sedan tidigare år. Självklart hoppas vi att det blir minst lika bra den här gången, säger Jonas Askås.

Askås kan blicka tillbaka på att lyckosamt 2018 och en inledning på det här året med ännu högre fart framåt.

– Vi har en bra position och det kommer bli ett spännande år. Nya kunder, en ny tionde version av vår e-handelsplattform och viktiga projekt tillsammans med våra befintliga e-handelskunder, säger Jonas Askås.

I år är D-Congress extra spännande för oss på Askås. Detta eftersom vår duktiga kund Desenio är nominerad till det nyinstiftade priset D-Award. Priset delas ut i Kongresshallen på torsdagen 15.30.

Läs en intervju med VD Fredrik Palm om framgångssagan Desenio och de utmaningar och möjligheter som vi på Askås och Desenio tillsammans står inför. Klicka här.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2019-03-06, 08:05
Uppdaterad 2019-03-06, 08:05