Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås-kunder på topplistor

Skincity och Care of Carl Topp 5 när IDG.se rankar Sveriges bästa e-handlare

Care of Carl och Skincity topp 5   

Under 20 års tid har Askås levererat en e-handelsplattform som ständigt utvecklas och förbättras för och tillsammans med våra hundratals duktiga kunder.

Nyligen presenterade IDG.se sin årliga rankning över Sveriges bästa e-handlare och två av fem i toppen jobbar med Askås som leverantör - Skincity och Care of Carl.

Publicerad: 2019-03-12. Text: Patrik Otter 

Fokus på konsumenterna och anpassningar av e-handelssajten för att verkligen höja kundupplevelsen. Detta är kriterierna när tekniksajten IDG.se lyfter fram de fem bästa e-handlarna i landet.

För oss på Askås är det fantastiskt kul att två av fem i toppen är kunder till oss. Care of Carl har sedan 2012 vuxit och utvecklats tillsammans med Askås. Borås-företaget är ständigt på jakt efter förbättringar som ger slutkonsumenterna en förhöjd upplevelse.

Skincity flyttade över till Askås e-handelslösning 2016. Sedan dess har man genom krav på ny funktionalitet, optimeringar och nya produkter lagt grunden till en fantastisk utveckling för sig själva samtidigt som vi på Askås har flyttat fram våra positioner.

– Care of Carl och Skincity är verkligen jätteduktiga e-handlare som inte lämnar något åt slumpen. Att vi kan vara med och bidra till att våra kunder når sina målsättningar är det vi jobbar för varje dag, säger Askås VD Jonas Askås.

Vinnare 2019 blev Sportamore. De övriga två sajterna på Topp 5 var Caliroots och Netonnet.

IDG:s motiveringar

Care of Carl. Fortsätter att leverera en av Sveriges absolut snyggaste nätbutiker. Det är stilrent men ändå inte avskalat tomt, utan välfyllt med bra innehåll såväl när det kommer till produkter som redaktionellt textmaterial, och vi uppskattar särskilt den fina hållbarhetsavdelningen. Under året har sajten också blivit rappare att använda, vilket alltid får tummen upp!

Skincity. Hudvård kan vara krångligt, och som konsumenter förväntar vi oss professionell vägledning. Att Skincity på sin startsida placerar sin breda flora av guidning lika mycket i förgrunden som produkterna inger förtroende, och vi återkommer därför hit med glädje gång på gång.


Även Desenio hyllas

Under D-Congress i förra veckan delades det nyinstiftade priset D-Award ut till det e-handelsföretag som bidragit mest till att driva den digitala handeln framåt under 2018. En av tre nominerade var Desenio.

Läs mer om Desenios utveckling 2018 och framtidsplanerna tillsammans med Askås. Klicka här

Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2019-03-12, 10:03
Uppdaterad 2019-03-12, 10:03