Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Vi vill träffa dig på Hotspot!

Onsdag 14 februari är det återigen dags för Hotspot på Karlstad Universitet. Produktiva möten mellan studenter och arbetsgivare är tanken med rekryterings-mässan. Askås är som vanligt med som utställare och vi vill såklart träffa dig. Du hittar oss i monter C-00.

Hotspot på Karlstad Universitet är en väl fungerande mötesplats där värmländska företag får möjlighet att träffa studenter och presumtiva framtida medarbetare. För oss på Askås är det självklart att delta efter flera tidigare lyckosamma år.

I drygt 20 år har Askås utvecklat en av Sveriges mest kraftfulla och populära system för e-handel. Utvecklingen de senaste åren har varit accellerande och behovet av att rekrytera ny kompetent personal är så gott som ständigt gällande.

– En förutsättning för fortsatt utveckling och tillväxt är att vi lyckas rekrytera kompetenta medarbetare även i framtiden. Vi hoppas verkligen att vi får möjlighet att träffa många nyfikna studenter i vår monter under Hotspot-dagen, säger Peter Smersfeldt, personalchef på Askås.

Askås kommer representeras av driftchefen Robin Johansson, frontend-designern Jennifer Nilsson och supportteknikern Lucas Dahlgren.

Bilden: Lucas Dahlgren och Jennifer Nilsson.

Askås finns i monter C-OO - vi ses!


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2018-02-12, 11:29
Uppdaterad 2018-02-12, 11:29