Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås vill skapa tillväxt i hela Sverige

E-handel som draglok och tillväxtfaktor i små landsbygdsorter. För oss på Askås är vårt ursprung och vår värmländska identitet något betydelsefullt. Det är viktigt för oss att vara med och bidra till en positiv utveckling även på hemmaplan. Redan idag arbetar vi tillsammans med flera lokala e-handlare och vi ser gärna att det blir ännu fler.

Askås kundregister kommer inom en relativt snar framtid att innehålla fler än 300 e-handlare i olika storlekar och i en mängd olika branscher. Många av dessa är lokaliserade i större orter, inte minst Stockholm, Göteborg och Borås. Vi har dock ett antal duktiga e-handels-kunder även på hemmaplan i Säffle.

Vi gör dock bedömningen att ännu fler skulle kunna dra nytta av de möjligheter som den ständigt växande e-handels-branschen erbjuder. Lokala fysiska butiker som vill nå fler presumtiva slutkunder såväl som industrier och andra företag av business to business-karaktär.

– Det är inte ovanligt att digitaliseringen lyfts fram som ett hot mot den lokala handeln på mindre orter och självklart är det så att sättet som vi konsumerar i dag är helt annorlunda jämfört med tidigare. Men det är i dag viktigt att se e-handel som en verklig möjlighet till att skapa tillväxt i hela Sverige, säger Patrik Otter, kommunikations-ansvarig på Askås.

Via  bilderna här nedan kan ni klicka er vidare till reportage om tre e-handlare som tillsammans med Askås verkar och utvecklas med Säffle och Värmland som bas.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-07-26, 08:18
Uppdaterad 2017-07-26, 08:18