Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås valdes som ATGs leverantör av e-handelssystem

Askås kröner ytterligare ett framgångsrikt år genom leverans av avancerat e-handelssystem åt Aktiebolaget Trav och Galopp AB.

I slutet av augusti 2009 inkom en förfrågan från Aktiebolaget Trav och Galopp till Askås I&R i Säffle rörande utveckling av e-handelssystem för försäljning av s.k. banprogram till landets ca 2000 anslutna ATG-ombud. Syftet med systemet är att effektivisera och förbättra ATGs försäljning, tryck och distribution av banprogram gentemot ATG-ombuden. Drygt tre veckor från beställning, den 22 september lanserades systemet och används nu framgångsrikt med i snitt drygt 200 order per dag. Systemet bygger på avancerad e-handel med automatiserade abonnemangsfunktioner där ett ATG-ombud helt enkelt abonnerar på banprogram och får dessa levererade till sig i exakt det antal som behövs vid rätt tidpunkt. Systemet genererar automatiskt tryckorder till de 15 anslutna lokala tryckerier som står för själva produktionen av banprogrammen.

Askås summerar sitt framgångsrika år med konstatera att företaget ökar omsättningen med ca 30 % under det ekonomiskt tuffaste året i mannaminne. Tre nyanställningar under året innebär att den sammanlagda styrkan av e-handelsexperter i Säffleföretaget nu är nio. Fortsätter den nuvarande trenden med allt fler, allt större projekt kommer ytterligare expansion komma att bli nödvändig.

Stor kraft läggs, förutom de ständigt pågående kundprojekten, på ständig utveckling av plattformen för att följa med i den snabba utveckling e-handel som företeelse ständigt undergår. Ökad efterfrågan av funktioner och tjänster för internationell lansering och efterfrågan av avancerade funktioner för sökning och filtrering i produktutbud är tydliga trender som uppmärksammats av Askås.


För mer information, kontakta:
Jonas Askås, VD Askås I&R
Telefon: 0533-69 16 00
E-post: Klicka här« Visa alla nyheter
Publicerad 2009-10-22, 16:28
Uppdaterad 2009-10-22, 16:28