Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås tar täten i Säffle Stadslopp

Askås e-handelssystem används för handel i Sverige, Europa och hela världen. Samtidigt är vår värmländska identitet alltjämt trygg och stabil och vi jobbar på olika sätt för att bidra till en positiv utveckling på hemmaplan i Säffle. Ett exempel på detta är vårt samarbete med Säffle Fotbollsföring och Säffle Stadslopp.

26 maj är det återigen dags för Säffle Stadslopp och Lejonruset. En folkfest där motion och rörelse på alla nivåer står i fokus. Arrangemanget har utvecklats och förändrats under åren – första upplagan hölls redan 2012. Alltid har dock Askås funnits med som samarbetspartner, deltagare och huvudsponsor.

Askås vd Jonas Askås ser vikten av att bidra i hemkommunen, inte enbart som arbetsgivare, utan också omkring positiva arrangemang av olika slag.

– Det känns självklart att ställa upp när vi har möjlighet och Säffle Stadslopp är ett arrangemang som vi som företag kan identifiera oss med, säger Jonas.

Nu är inte Askås enbart med som sponsor. Under flera år har företaget ställt kompetenta lag på startlinjen i lagtävlingen i både tio kilometer och Lejonruset. I 10K har det blivit ett flertal tidigare segrar och Askås är regerande mästare.

Självklart kommer flera lag från Askås att finnas med även i år, förhoppningsvis med riktigt hårt motstånd från ett rekordstort antal deltagare och lag.

– Vi uppmanar verkligen alla att ställa upp och delta den 26 maj. Säfflebor, värmlänningar och varför inte Askås många kunder från hela Sverige är varmt välkomna hit till oss, säger Jonas Askås.

Från och med den här veckan har det öppnats upp för anmälningar till Säffle Stadslopp, Lejonruset och alla övriga klasser.

Anmäl dig själv, ditt företag eller ditt kompisgäng till denna härliga folkfest.

www.safflestadslopp.se


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2018-02-16, 08:19
Uppdaterad 2018-02-16, 08:19