Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås tar Mustasch-kampen

Movember pågår för fullt och för oss på Askås känns det givet att vara med. I slutet av månaden kommer vi att bjuda på hårbeklädda överläppar av alla slag. Fjuniga, fylliga, eller knappt synliga mustascher - det spelar ingen roll. Det viktiga är att vi tar kampen mot prostatacancer, testikelcancer och mental ohälsa. Ni hänger väl med ...

Movember-rörelsen startades av två goda vänner i Australien 2003. Killarna, Travis Garone and Luke Slattery, ville slå ett slag för mustaschen som allt mer hade kommit att bli en manlig "accessoar" som fallit i glömska.

Denna intitiala och relativt ytliga målsättning kom snart att få en djupare innebörd. Movember växte snabbt till en världsomspännande rörelse och kampen mot prostatacancer var därmed igång. Idag är Movembers målsättning att sätta fokus på manlig ohälsa i ett bredare perspektiv. Prostatacancer, testikelcancer och mental ohälsa.

Alla kan stötta den här kampen och här på Askås har vi fått ihop en stark laguppställning som nu ska odla mustascher fram till sista november. Vi skänker 250 kronor per person och om någon hoppar av i förtid så dubblas detta belopp till 500 kronor.

– Det känns viktigt att ställa upp. Pengarna som samlas in behövs utan tvekan och vi hoppas att vi på det här sättet kan få fler att själva bli en del av Movember. Alla är också varmt välkomna att gå in på vår Team-sida och stötta Askås insamling, säger Patrik Otter, kommunikatör på Askås.

 

En utmaning till er

Vi uppmanar och utmanar också andra att ställa upp. Företag lokalt i Säffle, våra olika partners och godhjärtade kunder runtom i landet. Kom igen, tvekan inte - starta era egna insamlingar eller hoppa på Askås kamp.

 

Här stöttar du Askås Team

Klicka här för att komma till vår insamlingssida.

Vid insamlingens slut 30 november så kommer Askås I&R att matcha det insamlade beloppet upp till 5000 kronor.

 

Mer information

Läs mer om Movember och hur allting började.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-11-07, 08:45
Uppdaterad 2016-11-07, 08:45