Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Engagemang, returhantering och marketing på Emeet

Emeet i Helsingborg arrangerades under en intensiv dag i förra veckan. Askås fanns med som partner för första gången och några av våra ”lagmedlemmar” sammanfattar här nedan intrycken och lärdomarna av alla samtal och möten på Emeet. Vi bjuder även på den session/föreläsning som Askås HR-chef Peter Smersfeldt levererade inför intresserade åhörare.

Peter Smersfeldt - ”Ett härligt driv och engagemang”

Väldigt spännande att komma så nära e-handlarna, att lyssna på deras erfarenheter, lärdomar och funderingar. Också mycket intressant att ta del av de föredrag som hölls – exempel inom content marketing och SEO. Det jag framförallt tar med mig är dock engagemanget och drivet. Det var riktigt kul att få vara en del av detta!

 

David Pedersen - ”Intressanta möten med e-handlare”

Emeet gav tillfälle till många givande möten med både e-handlare och leverantörer. I diskussionerna med e-handlare handlade det mycket om att försöka förstå vad som efterfrågas och kanske presentera lösningar eller lösningsförslag. En intressant diskussion var hur man skapar nöjda kunder och då var det inte minst fokus på olika fraktvarianter, support och sales triggers. En annan lärorik diskussion handlade om leveranser till Norge och hur man hanterar moms och tullavgifter enklast.

 

Fredrik Salomonsson - ”Mycket snack om returhantering”

Emeet var en ganska avslappnad tillställning. Allt utgickfrån e-handlarna själva och det var också dom som styrde samtalen. Själv fick jag många aha-upplevelser kring logistik generellt med framförallt returhantering. Det är med andra ord inte bara vi som funderar på denna ibland snåriga sidan av e-handel. Roligt och mycket lärorikt. Kul också att få ansikten på en del namn man hör i korridorerna och på telefonmöten.

 

 


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-04-12, 10:05
Uppdaterad 2017-04-12, 10:05