Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås stöttar
Säffle Stadslopp

Lördag 25 maj är det återigen dags för Säffle Stadslopp med allt vad det innebär. Centrala Säffle förvandlas då till en folkfest med massor av motionärer och välfyllda publikled längs banan.

Sedan starten 2012 har Askås varit en avgörande del som huvudsponsor till arrangemanget och detta gäller även i år.

– Det känns viktigt för oss att vara med och skapa positiva arrangemang här på hemmaplan, säger Askås VD Jonas Askås.

Det är åttonde året i rad som Säffle Stadslopp arrangeras. Sista lördagen i maj har blivit tradition och år innebär det att det är 25 maj som gäller. Under årens lopp har arrangemanget utvecklats. Det har tillkommit klasser, bansträckningen har gjorts om och kringarrangemang har lagts till.

Något som alltid varit gällande är att Säffle Stadslopp inbjuder till deltagande oavsett ålder och fysisk förmåga. Det finns klasser som passar alla. Från ST-löpet för de allra yngsta, Walking-klass, 10 kilometer och Lejonruset för de som vill utmana sig lite extra.

Konstant sedan starten är även stöttningen från företagare lokalt och en särskilt betydelsefull partner under alla år har Askås varit. Som huvudsponsor har Askås bidragit till att ge arrangören Säffle Fotbollsförening möjlighet att skapa ett arrangemang av hög kvalitet på alla plan.

Samtidigt har Askås bidragit med rejält med deltagare och Askås personal och anhöriga kommer även i år att synas och höras i samtliga klasser.

– Att ge våra anställda möjligheter till en aktiv livsstil är något vi jobbar med året runt på Askås. Säffle Stadslopp har blivit en positiv tradition då vi kan ha kul tillsammans.

Näringslivet i Säffle har alltid varit stöttande på olika sätt. Företag ställer upp som hindersponsorer i Lejonruset och andra betalar anmälningsavgiften för sina anställda.

Det sistnämnda är något som Jonas Askås rekommenderar av flera skäl.

– Säffle Stadslopp skapar engagemang och främjar träning och rörlighet och det är något vi på Askås verkligen ställer oss bakom. Vi hoppas att fler lokala företag ger sina anställda chansen att vara med och att man därmed bidrar till att lyfta den här folkfesten ännu mer, säger Jonas Askås.

Anmälan görs på www.safflestadslopp.seTipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2019-05-10, 10:25
Uppdaterad 2019-05-10, 10:25