Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås till Malmö

På tisdag och onsdag i nästa vecka kommer Askås att synas och höras i Malmö Arena. Det handlar om den stora konferensen Nordic Ecommerce Summit som arrangeras. Askås kommer att höra talas om sig på fler än ett sätt. Dels så åker vi ner till Malmö med en stor egen delegation och dessutom så kommer en av våra kunder Skincity och vd:n Mikael Kjellman föreläsa från stora scenen.

Hur går man tillväga när man vill förändra sin e-handelsupplevelse i grunden? Mikael Kjellman på Skincity vet svaret på den frågan och det är just detta, skiftet till en ny e-handelsplattform som han ska föreläsa om på NES16 i Malmö nästa vecka. Mikael Kjellman har tidigare uttalat sig om att vägen som ledde fram till plattformsbytet inte alltid var spikrak. För Askås del var det den största "ompaketeringen" hittills och för Skincity ett skifte i full fart mitt under brinnande tillväxt. Att resultatet blev bra är dock Askås och Skincity överrens om.

Mikael Kjellman håller sin föreläsning från stora scenen tisdag 25 oktober, 14.25

 

Premiär för Askås

Det är första gången som Askås deltar som partner på Nordic Ecommerce Summit. En mässa som hållits i Stockholm i många år och nu arrangeras i Malmö för tredje gången.

Självklart hoppas vi möta nya trevliga e-handelsentusiaster och framtida kunder under de bägge dagarna i Malmö. Samtidigt ser vi också i högsta grad fram emot att träffa våra befintliga kunder som är på plats i arenan. Tveka inte att komma förbi vår monter och snacka med oss. Ni hittar vd Jonas Askås och alla oss andra i Monter 45.

– Det känns spännande och kul att vara en del av NES16 för första gången, det är verkligen ett bra program som arrangörerna har satt ihop. Vi som är på plats för Askås räkning tror och hoppas på mängder av goda samtal om e-handel idag och i ett framtidsperspektiv, säger Jonas Askås.

 

Klicka på länkarna nedan för mer information om Askås I&R och Nordic Ecommerce Summit.

     


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-10-21, 10:25
Uppdaterad 2016-10-21, 10:25