Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås lanserar ny site för Box Experience

Box Experience grundades 2003 och är det upplevelseföretag som funnits längst på den svenska marknaden. Box Experience säljer upplevelser på nätet och i butik för alla tänkbara tillfällen. Askås har i dagarna lanserat en helt ny site för Box Experience, baserad på vår programvara för framgångsrik e-handel.

Filosofin bakom Box Experience är att kunderna alltid ska ha det mesta av det bästa att välja bland. Det som skiljer Box Experience från andra upplevelseföretag är att Box' upplevelser är handplockade för sin kvalitet och exklusivitet. Box' kunder kräver lite mer, därför siktar de lite högre. Presentboxar är mer påkostade, upplevelser lite märkvärdigare.

Askås har i nära samarbete med Box Experience utvecklat den nya webbplatsen. Webbplatsen är byggd kring Askås e-handelsplattform. Kring denna har Askås utvecklat funktionalitet för att hantera försäljning, bokning och administration av Box Experience produkter - värdebevisen.

Handels Utredningsinstitut - HUI - har utnämnt årets julklapp 2008 till en upplevelse. Vi önskar Box Experience all framgång i årets julhandel!

Mer om Box Experience »
Mer om årets julklapp 2008 »« Visa alla nyheter
Publicerad 2008-12-04, 09:05
Uppdaterad 2008-12-04, 09:05