Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås lanserar ny design för skönhetsportalen Bangerhead

Bangerhead är en av landets absolut mest framstående näthandel inom hårvård och skönhet. Askås I&R har sedan 2008 haft förmånen att leverera system och tjänster för deras framgångsrika e-handel. Det senaste stora utvecklingsprojektet är lansering av helt ny grafisk design för att ytterligare stärka Bangerheads position som en ledare på marknaden.

www.bangerhead.se kan du inte bara snabbt och smidigt köpa allt som kan önskas inom skönhetsprodukter utan även inhämta en mängd inspiration och kunskap på den omfattande skönhetsportalen. I och med detta projekt visar än en gång Bangerhead att de är en ledande aktör inom den svenska e-handeln och Askås I&R styrkan i sina kraftfulla e-handelslösningar samt den spjutspetskompetens som finns i personalstyrkan.

Skönhetsprodukter är en av de allra mest gångbara nischerna inom dagens näthandel och omsätter årligen miljardbelopp. Bangerhead är en av de absolut största aktörerna i Sverige vad gäller försäljning av skönhets- och hårvårdsprodukter på nätet med ett sortiment som spänner över 10 000 produkter och 300 varumärken till en stor kundstock i Sverige och Norge.

"– Bangerhead är en kund som verkligen är med och driver vår verksamhet framåt. Vi har haft glädjen att samarbeta med Bangerhead under hela deras uppstart och utveckling och de utgör verkligen ett lysande exempel på att framgångsrik e-handel förutsätter en kombination av rätt människor, kunskap och stenhårt arbete" säger Jonas Askås, VD på Askås I&R.

 « Visa alla nyheter
Publicerad 2013-09-04, 10:50
Uppdaterad 2013-09-04, 10:50