Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås utvecklare

Nya medarbetare har
anställts när Askås växer

Askås tillväxt från 2016 har fortsatt under första halvan av året. Fler och fler e-handlare lockas av vår produkt samtidigt som befintliga kunder ständigt vill utvecklas. En given följd av detta är ett behov av fler medarbetare. Nyligen har vi gjort klart med tre utvecklare och fler rekryteringar är på gång.

Våren 2017 har varit intensiv här hos Askås i Värmland. Intresset från e-handlare runtom i Sverige är högre än någonsin, det är tydligt. Antalet kunder växer stadigt och det blir därmed mer att göra på alla våra avdeldningar. Glädjande har vi nu lyckats hitta och göra klart med tre nya kompetenta ungdomar.

Två av de nya medarbetarna är Linus Björklund och Christian Hansson som från och med 30 maj är anställda som utvecklare på vår backend-avdelning. Linus har flyttat till Värmland och Karlstad från Gotland för jobbet på Askås. Christian som länge varit Karlstadbo har nyligen flyttat till Säffle. För bägge är Askås första anställningen efter utbildning och de ser fram mot att lära sig Askås system och därmed bidra till utveckling av produkten och våra e-handelskunder.

– Askås 8 är är en riktigt bra plattform och jag tror det kommer gå bra att komma in i arbetet, säger Linus.

– Jag har ett gott intryck av Askås sedan länge då min bror, som jobbat här tidigare, har pratat väldigt gott om företaget, säger Christian.

Vi har även gjort klart med Marcus Sjölin. Han påbörjar sin anställning som webb-utvecklare efter sommaren.

I och med dessa tre nyanställningar har Askås passerat 40 anställda och det är såklart något vi ser väldigt positivt på. Sökandet efter ännu fler medarbetare fortsätter dock. På sikt behöver vi rekrytera ytterligare kompetens till både backend och frontend.

På bilden: Linus Björklund och Christian Hansson


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-06-07, 09:01
Uppdaterad 2017-06-07, 09:01