Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås fortsätter växa och söker fem nya medarbetare!

Knappt har vi på Askås hunnit stänga ett mycket framgångsrikt 2014, med stadig tillväxt och sex nya medarbetare ombord, innan det är dags att rivstarta 2015 med att utannonsera fem lediga, och mycket spännande, tjänster. Så om du är sugen på att jobba hos Värmlands mest erfarna och genuina expertföretag inom e-handel så ska du läsa vidare!

”När vi summerar förra året är det svårt att inte ha ett brett leende på läpparna” säger Jonas Askås, VD. ”2014 var ett fantastiskt bra år för oss med många nya och spännande kunder samt massor av utvecklande och givande projekt med våra otroligt duktiga e-handlare runt om i Sverige och Norge. Förutom detta pågår ständigt vårt trägna arbete att vidareutveckla vår plattform ytterligare. Genom ett strategiskt kundnöjdhetsarbete under året fortsätter vi även att vässa vår organisation för att kunna leverera ännu bättre service till våra kunder.

Till detta kan vi addera etableringen av ett kontor i Karlstad, uppstart av vårt nya affärsområde – Optimaestro, samt inte minst vårt högt värderade ideella projekt Kodakademin som syftar till att öka intresset för programmering bland barn i Säffle. Dessutom tror vi att 2015 kommer att bli minst lika spännande på många olika sätt!

För att fortsätta vår positiva utveckling söker vi därför nu:
 - 2 st Webbprogrammerare
 - 1 st Helpdesktekniker (support)
 - 1 st Frontenddesigner
 - 1 st SEO/SEM-expert

Läs mer om de vakanta tjänsterna här!


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2015-02-10, 14:58
Uppdaterad 2015-02-10, 14:58