Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås deltar på HotSpot vid Karlstads universitet

Idag, torsdag 14 april deltar Askås på HotSpot-dagen vid Karlstads universitet. Tillsammans med hundratals andra företag, är Askås på plats för att kunna möta studenter och söka potentiella medarbetare.

HotSpot är en av Sveriges största arbetsmarknadsdagar, och arrangeras av Karlstads universitet, Karlstads kommun och representanter från näringslivet. Förutom ett packat utställarområde, blir det också föreläsningar under dagen med Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Kristian Luuk.- Vi tycker HotSpot är en mycket inspirerande händelse att närvara, säger Key Account Manager på Askås, Anders Nilsson. Tillsammans med kollegor från Askås, är han på HotSpot för att samla intryck, träffa studenter och företag, och kanske hitta Askås nästa programmerare.- Hittills har vi träffat många intressanta studenter, och vi ser definitivt flera av dessa som potentiella medarbetare hos oss. Askås växer hela tiden och det är därför det är så viktigt för oss och visa upp oss och tala med framtidens arbetsmarknad på ett sådant här arrangemang, säger Nilsson.

Han vill särskilt berömma de studerande arrangörerna som gjort ett utmärkt jobb med planering, förberedelser och själva genomförandet.

- För att vara ärlig är dessa studenter bland de mest professionella arrangörer jag någonsin har upplevt, säger Nilsson.

Läs mer om HotSpot på www.hotspotdagen.com

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2011-04-14, 11:26
Uppdaterad 2011-04-14, 11:26