Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Furniturebox
- ett möbelvaruhus på nätet

2012 så stängdes samtliga fysiska butiker igen och satsningen inriktades fullt ut på online-försäljning. Idag så är Furniturebox verkligen ett möbelvaruhus på nätet med en omsättning som stiger från år till år.
  – Den här tillväxten har skett med Askås och vi vill fortsätta att leverera med lönsamhet, säger Furniturebox vd Anders Wallstedt.

Publicerad: 2016-06-15. Text och foto: Patrik Otter

Askås och Furniturebox har sida vid sida växt och förfinat sin produkt och affärsidé under många år. Askås har levererat en e-handelsplattform som ständigt har utvecklats utifrån Furniturebox olika behov.

Partnerskapet med Askås har gett Furniturebox möjlighet och tid att i första hand fokusera på annat än IT, driftsäkerhet och teknisk utveckling. Service, tillgänglighet och kundupplevelsen – där läggs det mycket resurser och kraft för att ligga steget före andra aktörer.

  – Vår tyngsta avdelning är just kundservice och vi känner att vi levererar en bra upplevelse. Det är ett stort beslut att köpa en ny soffa eller liknande och vi ger väldigt mycket rådgivning på telefon, säger Anders Wallstedt. Som en av Askås stora kunder så har Furniturebox i många avseenden varit ett lokomotiv för utveckling och anpassningar av e-handelsplattformen. Bolagets behov har vid många tillfällen legat till grund för ny funktionalitet.

– Vi har gjort massor ihop. Det är väldigt bra killar som sitter på utveckling och support hos Askås och det har alltid funnits en vilja att göra anpassningar som fungerar med vår typ av verksamhet, säger Anders Wallstedt.


I ett framtidsperspektiv så ser Furniturebox såväl utmaningar som möjligheter. Det handlar om att fortsätta vässa produkten för att behålla det försprång som man har skaffat sig mot många konkurrenter.

– Vi måste jobba på flera sätt för att ligga i framkant. Det handlar om pris, kvalitet, om sajten och allt egentligen. Det är en helhet som ska fungera optimalt, säger Anders Wallstedt.
   Vi på Askås är mer än redo att ge Furniturebox förutsättningar att uppnå sina målsättningar – på både kort och lång sikt.


”Vår tillväxt har skett tillsammans med Askås och vi vill fortsätta att leverera med lönsamhet”

Anders Wallstedt, vd

 

Besök Furniturebox