Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Övriga integrationer


Google Shopping

Google Shopping kan kortfattat beskrivas som Adwords-annonser med bilder. Med Askås exportverktyg till Google Shopping mappar du enkelt upp dina artikelgrupper till motsvarande hos Google Shopping, och därefter skapar du dina annonser i Googles egna Adwords-verktyg. Bilderna gör att annonsernas synlighet ökar markant. Själva annonsen kommer att innehålla produktbild, produktinformation, pris och ditt butiksvarumärke. Annonserna kommer att visas i en egen avdelning på sökresultatsidan. Läs mer på Google.se.


Tradera

Tradera är Sveriges och Nordens största marknadsplats med över 2,4 miljoner medlemmar och miljontals besökare varje månad. Här kan du köpa och sälja nästan allt mellan himmel och jord - antingen via auktion eller till fast pris. Askås samarbetet med Tradera där vi erbjuder en full integration. Du enkelt väljar ut de produkter du vill sälja på Tradera i en steg-för-steg guide.
Läs mer på www.tradera.se


Fyndiq

Fyndiq har samlat över 1500 e-butiker som tillsammans säljer över en halv miljon produkter på samma site. Varje månad har de över en miljon unika besökare! Produkterna skickas direkt från handlarna hem till slutkunden, och köpen genom Fyndiq är Trygg E-handel-certifierade. Med Askås Fyndiq-koppling skickar du enkelt över artiklar från din Internetbutik till Fyndiq med hjälp av ett lättanvänt gränssnitt. Själva köpet genomförs hos Fyndiq och ordern hamnar sedan i orderlistan i ditt Webbadmin. När en artikel hos Fyndiq har sålts räknas saldot i din vanliga Internetbutik ned. De båda saldona är alltid i synk med varandra.
Läs mer på www.fyndiq.se


CDON Marketplace

Med Askås koppling till CDON Marketplace kan du på ett enkelt sätt exportera artiklar till CDON Marketplace, där kunderna kan handla dina produkter precis som om det vore ett vanligt köp hos CDON. Ordern exporteras över till Webbadmin där du behandlar den som vanligt. Betalningen för ordern sker hos CDON som sedan för över pengarna till ditt konto. När en artikel har sålts hos CDON Marketplace räknas saldot ned i internetbutiken, då saldona alltid är synkade. Skulle du uppdatera produktnamn, produkttexter eller produktbilder i din vanliga Internetbutik kommer även de ändringarna att automatiskt synkas över till CDON Marketplace.
Läs mer på www.cdon.se/marketplace/


Business Check

Business Check, som är en del av i Bisnode koncernen, erbjuder standardiserade eller specialanpassade affärslösningar utefter varje kunds unika behov och förutsättningar. Våra tjänster är präglade av nytänkande, engagemang och kvalité och är tillgängliga överallt där våra kunder verkar, t ex. via webben, mobilt eller integrerat i kundens egna system.
Läs mer på www.businesscheck.se


Pacsoft online

Postnords Pacsoft Online är Sveriges mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation. Du kan skriva ut frakthandlingar till in- och utrikesförsändelser. Det är kostnadsfritt för alla avtalskunder. Med det får du möjlighet att erbjuda dina kunder valfritt hämtställe och sms-avisering. Du får rapport- och sökfunktioner som gör det lättare att behålla kontrollen på hanteringen av dina försändelser.
Läs mer på www.postnord.se


Elib

Elibs tjänster används för distribution av digitala böcker, såsom e-böcker för läsplattor, MP3-böcker samt strömmande böcker som inte behöver laddas ned. Med Askås Elib-koppling kommer din internetbutik i direktkontakt med Elib. Flödet är helt automatiskt; all produktdata hämtas från Elib utan att du behöver göra något. Läs mer om Askås koppling till Elib.


Prisvis

Prisvis är den största webbkatalogen över e-handeln och registrerar produkter från mer än 4500 återförsäljare som levererar i Sverige. Genom att kontrollera återförsäljarnas tusentals kataloger varje dag låter prisvis dig på en enda sida hitta alla produkter du söker. Tack vare betyget på alla återförsäljarsajterna kan du handla tryggt och säkert på sidor du inte känner till men som erbjuder bra priser och tjänster.
Läs mer på www.prisvis.se


Annonsfynd

Annonsfynd är en annonsmarknad där privatpersoner och företag kan annonsera.
Läs mer på www.annonsfynd.se


Unifaun Online

Unifaun Online är det kompletta, framtidssäkra, internetbaserade systemet som hanterar alla dina transportörer i ett och samma system. Du betalar endast per utskrift och slipper startavgifter, installations- och supportkostnader. Ett obegränsat antal användare inom flera funktioner i bolaget har alltid tillgång till ett uppdaterat och driftsäkert system.
Läs mer på www.unifaun.se