Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Klarna Checkout
– smoooth för ökad konvertering

Klarna KCO och Askås

Klarna är en av Europas största banker, och erbjuder enkla och gränsöverskridande betalningslösningar som når e-handelskunder över hela världen. Askås ger dig som e-handlare tillgång till Klarnas kompletta utbud av produkter och tjänster. Smidiga betalningslösningar för B2C, B2B och för dig som vill jobba globalt och expansivt..

Publicerad: 2020-11-10 

Betalning efter kundernas önskemål

Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick. Klarna tar både kredit- och bedrägeririsker för både handlare och konsumenter under hela kundresan. Med Klarna kan du nå en ny målgrupp, som vill betala efter leverans eller över tid, och därigenom öka ditt ordervärde. Genom att be konsumenterna om endast icke-känslig information kommer du att öka konverteringen på alla enheter. Klarnas produkter fungerar lika bra för handel B2C som B2B.

Klarna Checkout - KCO

Med Askås får du möjlighet att koppla på Klarna Checkout som tar hand om hela din kassa. Detta gör att du kan erbjuda dina kunder de mest populära betalningsmetoderna på marknaden med endast en integration. Dina kunder kan välja mellan att betala med direktbetalning, kortbetalning, faktura eller delbetalning. Allt i en smidig köpupplevelse, som låter kunder betala när och hur de själva föredrar med endast ett klick.  

Klarna tar hela kredit- och bedrägeririsken, så att du inte behöver. Du får alltid betalt, vad som än händer och hur kunden än betalar. Med Klarna Checkout identifieras dina kunder genom e-postadress och postnummer. Inga omdirigeringar och avbrott innebär att dina kunder aldrig lämnar din webbplats. En smoooth shoppingupplevelse för dina kunder ökar din konvertering, kundlojalitet och ditt genomsnittliga ordervärde.

Klarna Global

Som en del av KCOv3 har Klarna lanserat en Global Checkoutlösning. Detta innebär att din e-handel kan nå kunder i upp till 170 länder runtom i världen. Nio valutor och elva olika språk finns med i KCO Global. Klarnas globala erbjudande är indelad i olika nivåer och du väljer själv vilka nivåer som ska vara aktiverade i olika länder.
 
Core - SE, NO, FI, DK, DE, AT, NL, UK, US. Slutkunder i dessa nio länder erbjuds Local Experience med alla betalsätt tillgängliga. Handlaren väljer själv om kundens lokala valuta ska erbjudas. Om handlaren inte accepterar lokal valuta för kunden triggas en global setup med kortbetalning.


Extended - FR, ES, BE, CH, IT, PL. Slutkunder i dessa fem länder kan erbjudas Global+ Experience med valuta EUR, GBP, CHF.

 
Global - Slutkunder i 160 länder erbjuds betalning via kort.

Klarna Payments

Självklart kan du använda dig av Klarnas betalsätt utan att integrera med Klarna Checkout. Våren 2018 så lanserade Klarna uppdaterade versioner av sina vanliga betalsätt. Faktura, direktbetalning, delbetalning eller kortbetalning. Klarna Payments ger dig möjlighet att välja mellan dessa fyra betalsätt och erbjuda ett eller flera till slutkonsumenterna i webshopens egen kassa. 

Klarna In Store

Askås har stöd för Klarna In Store som ger möjlighet att ta betalt av kunder med Klarna i fysisk butik.
Slutkunden uppger sitt mobilnummer, ett sms skickas och betalning slutförs med Klarna i kundens mobil.

Klarna Recurring payments

I Klarna Checkout finns det stöd för återkommande betalningar. Passar inte minst för abonnemangsförsäljning. Gäller KCOv2.

Askås och Klarna integrationLäs mer om Klarna

Askås har även stöd för
Klarna Shipping Assistant


Askås och Klarna integration
Läs mer om KSA