Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Klarna hos Askås

Klarna - ökad konvertering och enkel adminstration

Klarna är ledande i Europa på fakturabaserade betallösningar för e-handel. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du väsentligt öka din försäljning.  I kassan behöver dina kunder bara uppge sådan information de kan utantill, såsom personuppgifter och de behöver inte betala förrän de mottagit och godkänt varan. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt. Idag har fler än 7,5 miljoner konsumenter handlat med Klarna i över 15 000 e-butiker i sju olika länder.


Varför Klarna?

Ökar din försäljning. Klarna ökar din konvertering genom att göra det säkrare och enklare för dina kunder att handla online.

Ingen risk. Klarna tar all risk och garanterar att du alltid får betalt.

Enkelt att komma igång och använda. Eftersom Askås redan har Klarna förinstallerad är det mycket smidigt att integrera. Klarnas helt automatiserade fakturor kommer även att minska din dagliga administration.

 

Vilka tjänster erbjuder Klarna?

Klarna Checkout - KCO

Klarna Checkout är en betallösning som förändrar hur vi handlar på nätet. Med hjälp av så kallad ”Intelligent Identification” kan man med hjälp av endast ett fåtal frågor identifiera kunden, bekräfta köpet till din e-butik och därefter fullföljs betalningen. Genom att separera själva köpet från betalningen ökar din konvertering väsentligt och risken för avhopp i kassan minskar. Med Klarna Checkout erbjuder du alla populära betalsätt via endast en leverantör, något som ger en minskad administration och mer tid över att fokusera på dina e-butik.

Klicka här för att registrera ditt intresse för Klarna Checkout!


Klarna Checkout - B2B

Sedan hösten 2016 finns möjligheten att lägga till ett B2B-flöde i KCO. Det innebär att du via KCO kan ta betalt från andra företag och därmed erbjuda en ännu mer komplett och flexiblen betalningslösning för dina slutkunder. Läs mer om KCO - B2B här.

 

Klarna faktura – kunden betalar 14 dagar efter köpet

Faktura är det mest efterfrågade betalsättet online. Med Klarna faktura kan din kund handla nu och betala sen. Man behöver endast uppge sådan information man kan utantill, såsom namn, adress och födelsedatum. Efter en sekundsnabb internprövning hos Klarna godkänns köpet och du kan skicka varorna som kunden nu har 14 dagar på sig att betala. Förutom detta tar Klarna hela kredit- och bedrägerisken.

Klarna Faktura

 

Klarna konto – gör dina kunder köpstarka med delbetalning

När man handlar med Klarna konto får man en faktura med månadens samlade köp. Denna kan betalas direkt eller delas upp i mindre delbetalningar. Med Klarna konto ger du din kund möjlighet till fler köp med högre snittordervärde. Precis som Klarna faktura görs en sekundsnabb internprövning och inte heller här behövs något pappersarbete. Och risken tar Klarna, det innebär att du alltid får betalt oavsett om inte kunden betalar Klarna.

Intressearad av Klarna faktura och konto? Klicka här och kom igång nu!

Klarna Konto

Läs mer på www.klarna.com