Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Elib

Koppling till ElibMed Askås Elib-koppling kommer din internetbutik i direktkontakt med Elib. Flödet är helt automatiskt; all produktdata hämtas från Elib utan att du behöver göra något.

Elibs är distributör av digitala böcker, såsom e-böcker för läsplattor, MP3-böcker och digitala ljudböcker. Företaget jobbar business to business. Tjänsterna är öppna och icke-exklusiva, vilket innebär att företag som använder deras tjänster inte låser sig till en lösning, utan kan även välja andra kanaler för distribution av digitala böcker. Nya böcker publiceras löpande och både bokutbud och marknaden för digitala böcker växer stadigt.

Askås Elib-koppling innehåller består av två inflöden till Internetbutiken samt ett utflöde. Det ena inflödet hämtar produkter som lagras i Internetbutikens databas. Med produkterna följer produktnamn, bilder, produkttexter, pris och allt annat som behövs. Lagringen i databasen gör att produkten blir köpbar i butiken som vanligt. Det andra flödet hämtar produktkategorier med all nödvändig information från Elib som blir till artikelgrupper i Internetbutiken.

 

Enkelt att ladda hem filerna

Utflödet består av orderdata som skicks till Elib. När ordern är genomförd får kunden en nedladdningslänk till e-boken eller den digitala ljudboken. Länken blir tillgänglig via tacksidan direkt efter köpet, via orderbekräftelsen som skickas ut med e-post samt via Din sida. Köparen har tre månader på sig att hämta hem boken, utom i det fall ett förlag har begärt att boken omedelbart avlägsnas från Elibs utbud.

För att kunna använda Elibkopplingen behövs Askås Internetbutik Standard med Import och export-modulen. Självklart kan man koppla till moduler som till exempel "Andra som köpt har också köpt" o. dyl. Internetbutiken formges som vanlig av Askås.

 

Pris och beställning

Installation: 8995 kr
Abonnemang på kopplingen: 300 kr/mån

Startpaket + koppling till Elib: 29990 kr
Abonnemang på kopplingen: 300 kr/mån

Läs mer på Elibs hemsida.