Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Vill du veta mer om möjligheterna att arbeta hos en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer?


Kom och träffa Askås 4 maj 2017, Karlstads universitet

Askås har sedan 1997 utvecklat det som i dag är en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar för e-handel. Genom att kombinera strategi, kunskap och design med ett system i världsklass kan vi erbjuda en totallösning som är precist anpassad efter våra kunders behov.

Snabba fakta

Datum: 4 maj 2017
Tid: 12.10-13.00
Plats: Karlstads universitet, 1D350
Lunch: Vi bjuder på lunch

Anmäl er idag!

Anmäl dig genom formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 0533-69 16 00.
Sista dag för anmälan är tisdag 2 maj kl 17.00.

Namn:
Telefon:
E-post:
Ev. meddelande:

Tjänster som Askås behöver tillsätta i år

Vi har idag 38 medarbetare vilka består av utvecklare, designers, projektledare och strategiska rådgivare, varav samtliga utgår från våra kontor i Värmland. Vi är en stabil och framåtsträvande leverantör som tre år i rad har blivit utsedd till Gasellföretag och Superföretag – ett tydligt kvitto på att vi levererar hållbara produkter och tjänster som skapar de bästa förutsättningarna för våra uppdragsgivare!

Vår produkt är eftertraktad! Inflödet av nya kunder är stor, samtidigt som befintliga kunder vill utveckla sin produkt med utökad funktionalitet. Parallellt med detta behöver Askås jobba med sin egen produktutveckling. För att kunna tillmötesgå alla dessa behov behöver vi anställa mer personal.

De tjänster vi söker personal på är:

Frontend-utvecklare hos Askås

Frontend-utvecklare

Vi söker dig som har ett genuint intresse för modern webbteknik och hur man skapar fantastiska användarupplevelser genom att kombinera god design med smarta och innovativa webblösningar. Med stor lyhördhet inför våra kunder förverkligar du deras önskemål och behov baserat på dina utomordentliga kunskaper inom såväl specifika tekniker som HTML, CSS, JavaScript och JQuery, som design och UX.


Backend-utvecklare hos Askås

Backend-utvecklare

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Perl/PHP, MySQL, XHTML/HTML, CSS, JavaScript, jQuery, AJAX och Web Services. Du kommer ofta att ha flera projekt pågående samtidigt. Viktigt är förmågan att arbeta både självständigt och i projektgrupp, och att kunna kommunicera med kunder, varpå din sociala kompetens är viktig.


Supporttekniker hos Askås

Supporttekniker

Vi söker dig som brinner för e-handel och tycker det är viktigt att alltid sätta kvalitet och kundnöjdhet i första rummet. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av teknik/IT och att du snabbt kan ta till dig nya saker inom området. Vi ser helst att du kan mycket om webbens arkitektur, domäner, DNS, Linux, Apache osv. Du bör rimligtvis ha praktisk kunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.
Till arbetsuppgifterna ingår, handhavande/teknisk support via telefon/e-post, felsökning och korrigering. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med dina kollegor och ha flera projekt pågående samtidigt.

Som anställd hos Askås erbjuds du bland annat:

•    Roliga och spännande utmaningar i en bransch i stadig förändring
•    En avslappnad och positiv arbetsmiljö där alla bidrar till vår framgång
•    Friskvårdsbidrag och tillgång till eget gym
•    Bra pensions- och sjukvårdsförsäkringar