Sök

Frontend-utvecklare

CSS / JavaScript / Angular / Vue / React
Frontend-utvecklare i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_frontend)

Vi söker frontendutvecklare inom e-handel

Vi kan erbjuda dig möjligheten att ansluta till en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer. Vi har en tydlig strategi som bygger på att ligga i framkant och ständigt leverera en kundresa i världsklass för e-handlare i alla branscher, storlekar och ambitioner. Exempel på några av våra kunder är Desenio, CAIA Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, MaxGaming, Bangerhead och Proteinbolaget.

Dina arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare på Askås får du vara med och utveckla vår egenproducerade e-handelsplattform, ett avancerat system i världsklass med marknadsledande funktionalitet. Det är Askås personal som genom inovation och utveckling av funktioner och integrationer, förenklar våra kunders arbetsprocesser som e-handlare.

Du kommer ingå i ett team med projektledare, backendutvecklare och frontend-designers där ni arbetar tillsammans med varierande kundprojekt och interna utvecklingsprojekt. Du får vara delaktig i att förvalta och utveckla Askås plattform på kort och lång sikt. Ditt och dina kollegors arbete är det som lägger grunden till Askås och våra kunders framgångar. Tillsammans ser vi till att vår e- handelsplattform fortsätter ligga i absolut framkant vad gäller funktionalitet, användbarhet och stabilitet.

Hos oss får du möjlighet att komma med egna idéer och goda initiativ uppmuntras och tas tillvara. På Askås ges du ett stort ansvar och du erbjuds möjligheter till personlig utveckling och avancemang.

Dina kompetenser

Askås söker dig som kan konsten med att kombinera form och estetik med snygg och funktionell kod, ständigt med användaren i fokus. Du har en positiv inställning och håller dig ständigt uppdaterad inom området. Du tar egna initiativ, tycker om att lösa problem och har god social kompetens.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbete samt besitter goda kunskaper inom:

• HTML
• CSS
• Javascript
• JQuery
• UX/UI

Svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Eftergymnasial utbildning inom datavetenskap eller systemvetenskap ses som meriterande. Även kunskaper kring olika PWA-ramverk som React värdesätts högt.

Om Askås

Askås har i över 20 år arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi är idag omkring 60 kollegor och vi behöver utöka med fler drivna och energiska medarbetare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Vår rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan, skicka in redan idag!

Kontakt

Amalia Rååd, HR-ansvarig
Tel. 0533-69 16 00