Sök

Välkommen till Värmland

Askås E-handelsdag 20 oktober

Anmäl dig här
Askås e-handelsdag 2022.

Bli en del av Askås E-handelsdag 2022

Hösten 2019 samlades vi senast i Säffle i Värmland för Askås E-handelsdag. Förra året satte pandemin käppar i hjulet för evenemanget, som sköts upp ett år. Nu siktar vi på att ta igen förlorad tid och vi bjuder därför in till Askås E-handelsdag 20 oktober 2022.

Anmäl dig redan i dag via formuläret längst ner på sidan!

Partners och Utställare

Inspirerande föreläsare

I Säffleoperans och Medborgarhusets teatersalong bjuder vi på fyra högklassiga föreläsningar under dagen. Två namnkunniga talare har redan knutits upp.

Keynote Speaker är Petter Askergren som kommer berätta om sin syn på entreprenörskap och varumärkesbyggande. Petter är företagare, artist, sommelier, träningsfantast och en allmän mångsysslare.

En av Sveriges mest framträdande tv-producenter, Karin af Klintberg, kommer också till Säffle för att prata om kommunikation och att nå ut med budskap, tjänster och produkter som kunderna inte visste att de efterfrågade.Petter föreläser på Askås E-handelsdag
Karin af Klintberg föreläser på Askås E-handelsdag

Maximalt drag med Haaks

Vi är stolta och glada att vi än en gång lyckats locka Sveriges främsta och bästa underhållningsband till Askås E-handelsdag. Redan 2015 gjorde Haaks succé när bandet levererade fullt drag och fantastisk spelglädje på Medborgarhusets scen.

Sedan dess har Haaks gjort hundratals bejublade spelningar för en allt större publik. Inte minst under pandemin har bandet vuxit och levererat Sveriges, ja hela Nordens, största livestream. Med över 70 000 följare och fler än 150 000 unika tittare varje fredag har Haaks skapat en unik musikalisk plattform där man varje veckoslut gjort magiska spelningar för en lyrisk publik över hela landet.

Program Askås E-handelsdag

09.00 Frukost och mingel
09.45 Välkommen!
10.00 Föreläsning 1 - Patrik Müller, Nets
11.00 Askås Education
11.40 Föreläsning 2 - Peter Smersfeldt, Askås
12.30 Lunch
13.40 Föreläsning 3 - Karin af Klintberg
14.40 Askås Education
15.30 Föreläsning 4 - Petter Askergren
18.45 Fördrink i Foajén
19.30 Middag och underhållning
21.00 Rockshow med Haaks

Träffa och lär känna Askås

Under Askås E-handelsdag får utställare och besökare möjlighet att träffa och lära känna Askås personal under avslappnade former. Marknadschef Peter Smersfeldt kommer dessutom hålla föredrag och berätta om vårt nuläge och våra framtidsplaner.

Vi planerar även för en nytt inslag i programmet. I en separat del av lokalerna kommer vi erbjuda inspirerande utbildningspass med tips om e-handel i allmänhet och vår plattform i synnerhet.

Rätt mix av leverantörer och e-handlare

Under Askås E-handelsdag fylls Medborgarhusets lokaler med ett urval av utställare inom en mängd olika områden. Partners inom PSP, logistik, marknadsföring och mycket annat kommer vara på plats.

Dagen bjuder därmed på mängder av tillfällen till spännande möten och givande diskussioner mellan leverantörer och e-handlare.

Du stannar väl över?

Självklart hoppas vi att du som besökare är med under både dagen och kvällen. Askås E-handelsdag avslutas med en bankett och högklassig underhållning. Säffle erbjuder en mängd olika alternativ för övernattning. Allt ifrån centralt belägna hotellrum till lantlig herrgårdsmiljö. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri skjuts i minibussar till och från Medborgarhuset under kvällen.

Vi samarbetar med First Hotell Royal i centrala Säffle och Krokstad Herrgård 4 km från Medborgarhuset.

Uppge koden "Askås" när du bokar

Så här kul hade vi 2019

Hösten 2019 var alltså senaste tillfället som Askås E-handelsdag arrangerades. Vill du minnas tillbaka eller se hur vi hade det den gången klickar du här.

Anmäl dig till Askås E-handelsdag

Torsdag 20 oktober är det dags för Askås E-handelsdag. Säkra din plats redan i dag.
Anmäl dig via formuläret nedan!

Vad kostar det?

1. Askås e-handelsdag är helt kostnadsfri för Askås kunder.
2. Partners och utställare har rätt att anmäla fyra deltagare utan extra kostnad.
3. Övriga faktureras. Dagbiljett = 300 kronor Dag+Kväll = 800 kronor