Sök

Välbesökt frukostseminarium hos Askås

Morgonen den 4 oktober samlades företagare från Säffle för att träffa representanter från Askås, Dibs och Swedbank för att lyssna till hur man kan locka nya kunder med hjälp av e-handel och hur man sedan tar betalt av dem på bästa sätt.

Askås I&R utsedda till Gasellföretag

En ökad omsättning på 168 procent under mätperioden har gjort Askås I&R till ett av de snabbast växande företagen i Sverige, och Askås I&R har därmed utsetts till ett av 2011 års Gasellföretag av Dagens Industri. Färre än 0,5 procent av Sveriges företag utnämns varje år till Gasellföretag.

Askås deltar på HotSpot vid Karlstads universitet

Idag, torsdag 14 april deltar Askås på HotSpot-dagen vid Karlstads universitet. Tillsammans med hundratals andra företag, är Askås på plats för att kunna möta studenter och söka potentiella medarbetare.

Askås I&R söker Key Account Manager

Vi söker en driven affärsman som vill ansvara för vår fortsatta marknadsutveckling som en av de främsta e-handelsleverantörerna i Sverige. I rollen ingår att följa upp förfrågningar från såväl nya som befintliga kunder och genom ett konsultativt bemötande skapa optimala affärer.

Askås söker nya medarbetare

Vill du arbeta tillsammans med andra e-handelsexperter hos en av landets absolut främsta och mest välrenommerade leverantör av e-handelslösningar?

Erbjud betalning genom PayPal

Askås har integrerat stöd för säkra betalningar på nätet genom en av världens största aktörer, PayPal. Med PayPal kan man ta emot konto- och kreditkort samt betalningar som skickas genom PayPal-konton.

Askås I&R söker ytterligare webbutvecklare

Vi behöver stärka vårt team med ytterligare en webbutvecklare, som skall arbeta med kundprojekt samt interna utvecklingsprojekt kring vår egna programvara och nya webbapplikationer.

Kursprogram för AskåsAkademin våren 2010 - anmäl dig nu!

Utbildning och kunskap är det viktigaste verktyget för att bli en framgångsrik aktör på Internet. Genom AskåsAkademin arrangerar vi under våren 12 olika kurstillfällen med olika tema. Boka dina platser redan nu!

Askås lanserar ny site för Box Experience

Box Experience grundades 2003 och är det upplevelseföretag som funnits längst på den svenska marknaden. Box Experience säljer upplevelser på nätet och i butik för alla tänkbara tillfällen. Askås har i dagarna lanserat en helt ny site för Box Experience, baserad på vår programvara för framgångsrik e-handel.

Askås lanserar paket för bättre julhandel!

Nu närmar sig julen med stormsteg och julhandeln är i full gång. Många väljer att köpa sina julklappar över Internet, vilket är ett enkelt, snabbt och smidigt tillvägagångssätt. Vi vill hjälpa er att öka intäkterna i julhandeln och därför har vi taget fram ett paket med tjänster för att öka trafiken till och handeln i din webshop.

Askås I&R lanserar marknadens första standardiserade Snabbkassa!

Hög användarvänlighet i e-handelskassor är kritiskt för försäljningen, ändå är väldigt få kassafunktioner konstruerade utifrån ett konsumentperspektiv. Det anser Askås I&R som tillsammans med ett antal internetbutiker byggt en helt ny e-handelskassa som är anpassad efter konsumenterna.– I fysiska handeln har man blivit experter på att anpassa sig efter kundens bekvämlighet, dessvärre har e-handeln inte varit lika framgångsrik på området, säger Jonas Askås, grundare och VD på Askås.

ARTIKEL 327-360 360. «Föregående 1 2  | Visa alla