Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

E-Handelsdagen 2017

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sed diam nonummy nibh lorem proximo. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Lorem elit, sed diam nonummy nibhn euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat Lorem ipsum dolore proximo ut lobortis

  • Nyheter
  • Kundcase
Askås

Nu laddar vi för Askås
E-handelsdag 2017

NYHET

2 november 2017 är dags igen. Då bjuder vi in till Askås E-handelsdag i Medborgarhuset i Säffle. Senast det begav sig var hösten 2015. Detta jubileums-år har vi laddat på lite extra med fler utställare, riktigt vassa föreläsare och en extra härlig fest på kvällen. Missa inte detta!.

 

Läs mer här

Askås

Askås vill skapa
tillväxt i hela landet

NYHET

E-handel som draglok och tillväxtfaktor i små landsbygdsorter. För oss på Askås är vårt ursprung och vår värmländska identitet något betydelsefullt. Det är viktigt för oss att vara med och bidra till en positiv utveckling även på hemmaplan. Redan idag arbetar vi tillsammans med flera lokala e-handlare och vi ser gärna att det blir ännu fler.

 

Läs mer här

Care of Gerd och Askås
står i startgroparna

NYHET

Care of Gerd (c/o Gerd) som ifrån ”basen” i Jokkmokk tillverkar och säljer sina egna ekologiska skönhetsprodukter är precis i inledningen av sitt samarbete med oss. Tillsammans ska vi sjösätta deras nya e-handel på Askås e-handelsplattform under andra halvan av året.

 

Läs mer här

Desenios erövrar världen

Desenio erövrar världen
tillsammans med Askås

NYHET

Askås kommer under våren lyfta fram ett antal kunder som tillsammans med oss på olika sätt nådde stora framgångar under 2016. Företag som ligger i absolut framkant och leder utvecklingen i en allt mer konkurrensutsatt e-handelsbransch. Först ut är Desenio som säljer trendiga posters till attraktiva priser på ett ständigt växande antal marknader.

 

Läs mer här

Nya lokaler i Karlstad

Askås byter upp sig
till nya fräscha lokaler i Karlstad

NYHET

Askås har sedan 2014 haft ett satelit-kontor i Karlstad för att underlätta pendling för Karlstad-baserade medarbetare och vid nyrekrytering. I slutet av april gick flyttlasset till en nyrenoverad fastighet och därmed har vi hittat en långsiktig lösning på vår lokalfråga i Karlstad.

 

Läs mer här

Askås 20 år

Erfarenhet och visioner
när Askås firar 20 år i branschen

NYHET

27 februari 1997 registrerades Askås som företag i den lilla värmländska orten Säffle. Två decennier senare, mer eller mindre en evighet i e-handelsbranschen, står Askås mer stabilt och tryggt än någonsin tidigare. Läs om historiken, framtiden och om hur Furniturebox Felix Kvick ser på den genensamma framgångssagan.

 

Läs mer här

Swish - Askås

Klart igen för
Swish för e-handlare

NYHET

I början av juni förra året så kraschlandade Swish för handel. Därefter följde ett drygt halvår av tester, felsökningar och en vid flera tillfällen framflyttad nylansering. Nu ska problemen vara lösta och från och med måndag blir det återigen möjligt att erbjuda Swish-betalning online.

 

KCO - B2B

Startklart för företagsköp
med Klarna Checkout

NYHET

Det har varit en utdragen process och en lite slingrig väg fram. Nu är dock allt på plats. Klarna Checkout, KCO, finns från och med nu tillgängligt även med B2B-flöde.

– Det har tagit lite längre än beräknat. Nu är vi väldigt nöjda att även företag kan ta del av en smidigare köpupplevelse, säger Peder Holmberg, Partner Manager på Klarna.

 

Läs mer här

Rekordår för Askås

2016 blev ett
historiskt år för Askås

PRESSMEDDELANDE

2016 har varit ett historiskt år för Askås med omsättningsrekord och mängder med nya kunder. Semestertider borträknat har Askås lanserat en helt ny e-handelskund varannan vecka under året. Till detta läggs ett antal genomgripande redesign-projekt för flera befintliga kunder. Sist ut detta händelserika år blev Modevillan som gick live med sin nya e-handel 20 december.

 

Läs mer här

Askås om 2017

Nu siktar vi på ett
ännu bättre 2017

2016-12-21

Det har varit ett händelserikt år för e-handelsbranschen i stort, för oss på Askås och för alla våra duktiga kunder. När vi nu står på tröskeln till 2017 känner vi oss förväntansfulla och laddade att höja vår kvalitet ännu mer.
– Målet är att växa ytterligare och få möjlighet att göra ännu bättre projekt, säger vd Jonas Askås.

 

Läs mer här

Askås och Movember

Askås tar
Mustasch-kampen

2016-11-07

Movember pågår för fullt och för oss på Askås känns det givet att vara med. I slutet av månaden kommer vi att bjuda på hårbeklädda överläppar av alla slag. Fjuniga, fylliga, eller knappt synliga mustascher - det spelar ingen roll. Det viktiga är att vi tar kampen mot prostatacancer, testikelcancer och mental ohälsa. Ni hänger väl med ....

 

Läs mer här

Efva Attling har lanserats

Attlings nya e-handel
har lanserats

2016-10-26

Efva Attling Stockholm AB har under många år haft en fysisk försäljning som utvecklats synnerligen positivt. Nu vill bolaget även få fart på försäljningen online och i förra veckan lanserades den nya webbshopen på Askås e-handelsplattform.
– Alla tekniska bitar av plattformsbytet har känts tryggt och bra . Nu kan vi jobba för att verkligen få vår e-handel att växa rejält, säger marknadschefen Petra Dranger Jendermyr.

 

Läs mer här

Askås om Black Friday

Black Friday och Cyber Monday närmar sig med stormsteg

2016-10-11

Med rätt planering i god tid så kan Black Friday markera starten på en fantastisk helg och i förlängningen en lyckad julhandel för din verksamhet. Det är dock lätt att bristande förberedelser och felaktiga beslut kan ställa till det. Vi på Askås vill självklart att alla våra kunder ska ha de bästa förutsättningarna att bli lyckosamma med sin Black Friday-satsning.

 

Läs mer här

Askås och Bangerhead

Askås och Bangerhead
fortsätter resan tillsammans

2016-09-12
Under våren och sommaren så har ett nytt och rejält kliv tagits när det gäller Bangerheads klättring uppåt. Tillsammans har Askås och Bangerhead förädlat bolagets e-handel på flera olika sätt.
– Askås har varit suveräna i att sätta sig in i våra höga ambitioner rörande funktionalitet, säger Bangerheads vd Thomas Grabe.

Läs mer här

Askås och Budbee

Askås och Budbee har blivit partners

2016-09-13
Den goda kundupplevelsen har alltid lyfts fram som en helt avgörande del av en lyckad e-handel. Logistik och leveransen till slutkunden har länge varit svåra faktorer att få in i ekvationen. Detta kan nu vara på väg att ändras. Askås har nyligen inlett samarbete med Budbee – en riktigt nytänkare på logistikområdet.

Läs mer här

BRL Electronics

Full fart framåt för
BRL Electronics och Askås

2016-11-28

Bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Kompetens, trovärdighet och ett genuint intresse. Detta är den korta förklaringen till varför BRL Electronics är ett företag i rejäl medvind.
– Det snurrar på riktigt bra för närvarande. Både för våra butiker och för e-handeln, säger försäljningschefen Gustav Winberg.

 

Läs mer här

Besök Desenio

Desenio ska erövra världen
med trendiga posters

2016-11-03

Stilfulla och effektiva ljudabsorbenter ­– det var så allt började för Desenio 2010. Idag säljer man trendiga posters till kunder på en global marknad och Desenio är ett av de allra snabbast växande e-handelsföretagen i Sverige.

– Vi har haft en otroligt tillväxt och allt tyder på att den ska hålla i sig, säger vd:n Fredrik Palm.

 

Läs mer här

Efva Attling Stockholm

Efva Attling och Askås
ser ljust på framtiden

2016-11-07

Efva Attling Stockholm AB har under många år haft en fysisk försäljning som utvecklats synnerligen positivt. När bolaget kände att man även ville få fart på försäljningen online så vände man blickarna mot Värmland och Säffle. I oktober 2016 så genomfördes bytet till Askås e-handelsplattform och nu är det fokus på tillväxt i alla kanaler.
– Alla tekniska bitar av plattformsbytet har känts tryggt och bra. Nu kan vi jobba för att verkligen få vår e-handel att växa rejält, säger marknadschefen Petra Dranger Jendermyr.

 

Läs mer här

Häng med Askås till SmartaSaker

Funktion och "smarthet"
i fokus för SmartaSaker

2016-10-27

Design och form var så att säga redan upptaget område. När Ella Stemme även införlivade begreppet funktion så hade hon hittat utgångspunkten till det som idag är det stadigt växande Stockholmsbaserade företaget SmartaSaker.

– Visst har det gått att hitta funktionella produkter här och där. Men vi kände att vi ville samla smarta prylar på en plats och på den vägen är det, säger Ella Stemme.

 

Läs mer här

Bengans och Askås jobbar ihop

Bengans Skivbutik vill
dubbla sin omsättning

2016-09-05

Lokalen på Stigbergstorget i Majorna har ett överflöd av inbyggd historik och karaktär. Vi är på besök hos Bengans, Sveriges mest anrika och sannolikt starkaste varumärke när det gäller skivförsäljning. Sommaren 2016 markerade inledningen på samarbetet mellan ”musiknördarna” från Göteborg och oss på Askås. Målsättningen är såklart att Bengans e-handel ska lyfta till nya nivåer.

 

Läs mer här

Batteriexperten är veteraner

Batteriexperter med
energi att fortsätta växa

2016-09-05

Året var 2006. Ett kontaktformulär på Blocket, en order om dagen och tre veckors leveranstid. Så startade allt för Henrik Malis och Joakim Eliasson. Idag är Batteriexperten bäst i klassen när det gäller onlineförsäljning av batterier i Sverige. Askås har varit en följeslagare de senaste åtta åren.

 

Läs mer här

Ahnviks och Askås

Historik och framtid möts
när Ahnviks satsar vidare

2016-09-13

Ahnviks Papper i Borås är en kund som sticker ut bland Askås många samarbetspartners. Det anrika företaget har en historik som sträcker sig tillbaka till grundandet 1929. Denna analoga bakgrund ska nu möta utmaningar och möjligheter som finns i och med e-handelns framväxt. Samarbetet med Askås ska ta företagets digitala försäljning till nya höjder.

 

Läs mer här

Skincity vill ut i världen tillsammans med Askås

Skincity vill ut i världen tillsammans med Askås

2016-06-15

Utsedda till Årets e-handlare, mångdubblad omsättning på några få år och egentligen gott om anledningar att känna sig rätt så nöjda. Det var i detta läge som Skincity började fundera på att skifta e-handelsplattform och valet föll på Askås.
- Vi vill hela tiden mer, vi vill utvecklas och känslan är att Askås är ett företag med samma inställning, säger Skincitys vd Mikael Kjellman.

 

Läs mer här

Furniturebox - ett möbelvaruhus på nätet

Furniturebox - ett möbelvaruhus på nätet

2016-06-15

2012 så stängdes samtliga fysiska butiker igen och satsningen inriktades fullt ut på online-försäljning. Idag så är Furniturebox verkligen ett möbelvaruhus på nätet med en omsättning som stiger från år till år.
  – Den här tillväxten har skett med Askås och vi vill fortsätta att leverera med lönsamhet, säger Furniturebox vd Anders Wallstedt..

 

Läs mer här