Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

E-Handelsdagen 2017

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sed diam nonummy nibh lorem proximo. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Lorem elit, sed diam nonummy nibhn euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat Lorem ipsum dolore proximo ut lobortis

  • Nyheter
  • Kundcase
Askås rustar för GDRP

Askås bygger
om inför GDPR

NYHET

25 träder den nya europeiska dataskyddsförordningen, GDPR i kraft. På Askås arbetar vi just nu intensivt med att utveckla vår e-handelsplattform så att den ska möta de krav som den nya lagstiftningen kommer innebära.


Läs mer här

Askås

Rekord-fest under
årets Black Friday

NYHET

Black Friday-helgen är över för den här gången och det slogs nya försäljningsrekord på löpande band. Hos majoriteten av Askås kunder satsades det stort inför köpfesten och utfallet blev synnerligen lyckat för de flesta e-handlarna.


Läs mer här

Askås

Flygande start för
Astrid Lindgrens Värld

NYHET

Astrid Lindgrens Värld och Askås har varit samarbetspartner sedan i juni. Under det halvår som passerat sedan dess har en ny e-handel tagits fram och nyligen var det lansering. Den första tiden har varit lyckosam med fler kunder och ökad försäljning.


Läs mer här

Askås

Askås vill skapa
tillväxt i hela landet

NYHET

E-handel som draglok och tillväxtfaktor i små landsbygdsorter. För oss på Askås är vårt ursprung och vår värmländska identitet något betydelsefullt. Det är viktigt för oss att vara med och bidra till en positiv utveckling även på hemmaplan. Redan idag arbetar vi tillsammans med flera lokala e-handlare och vi ser gärna att det blir ännu fler.

 

Läs mer här

Care of Gerd och Askås
står i startgroparna

NYHET

Care of Gerd (c/o Gerd) som ifrån ”basen” i Jokkmokk tillverkar och säljer sina egna ekologiska skönhetsprodukter är precis i inledningen av sitt samarbete med oss. Tillsammans ska vi sjösätta deras nya e-handel på Askås e-handelsplattform under andra halvan av året.

 

Läs mer här

Desenios erövrar världen

Desenio erövrar världen
tillsammans med Askås

NYHET

Askås kommer under våren lyfta fram ett antal kunder som tillsammans med oss på olika sätt nådde stora framgångar under 2016. Företag som ligger i absolut framkant och leder utvecklingen i en allt mer konkurrensutsatt e-handelsbransch. Först ut är Desenio som säljer trendiga posters till attraktiva priser på ett ständigt växande antal marknader.

 

Läs mer här

Nya lokaler i Karlstad

Askås byter upp sig
till nya fräscha lokaler i Karlstad

NYHET

Askås har sedan 2014 haft ett satelit-kontor i Karlstad för att underlätta pendling för Karlstad-baserade medarbetare och vid nyrekrytering. I slutet av april gick flyttlasset till en nyrenoverad fastighet och därmed har vi hittat en långsiktig lösning på vår lokalfråga i Karlstad.

 

Läs mer här

Askås 20 år

Erfarenhet och visioner
när Askås firar 20 år i branschen

NYHET

27 februari 1997 registrerades Askås som företag i den lilla värmländska orten Säffle. Två decennier senare, mer eller mindre en evighet i e-handelsbranschen, står Askås mer stabilt och tryggt än någonsin tidigare. Läs om historiken, framtiden och om hur Furniturebox Felix Kvick ser på den genensamma framgångssagan.

 

Läs mer här

Swish - Askås

Klart igen för
Swish för e-handlare

NYHET

I början av juni förra året så kraschlandade Swish för handel. Därefter följde ett drygt halvår av tester, felsökningar och en vid flera tillfällen framflyttad nylansering. Nu ska problemen vara lösta och från och med måndag blir det återigen möjligt att erbjuda Swish-betalning online.

 

Läs mer här

 

KCO - B2B

Startklart för företagsköp
med Klarna Checkout

NYHET

Det har varit en utdragen process och en lite slingrig väg fram. Nu är dock allt på plats. Klarna Checkout, KCO, finns från och med nu tillgängligt även med B2B-flöde.

– Det har tagit lite längre än beräknat. Nu är vi väldigt nöjda att även företag kan ta del av en smidigare köpupplevelse, säger Peder Holmberg, Partner Manager på Klarna.

 

Läs mer här

Nordiska Galleriet

Nordiska Galleriet
ska bli coolt igen

2017-11-28

Tre goda vänner har sjösatt en ambitiös omstart för det anrika möbelföretaget Nordiska Galleriet. Askås har fått förtroendet att vara med på denna spännande resa. En ny e-handel lanserades på Askås plattform, hösten 2017.

 

Läs mer här

BRL Electronics

Full fart framåt för
BRL Electronics och Askås

2016-11-28

Bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Kompetens, trovärdighet och ett genuint intresse. Detta är den korta förklaringen till varför BRL Electronics är ett företag i rejäl medvind.
– Det snurrar på riktigt bra för närvarande. Både för våra butiker och för e-handeln, säger försäljningschefen Gustav Winberg.

 

Läs mer här

Besök Desenio

Desenio ska erövra världen
med trendiga posters

2016-11-03

Stilfulla och effektiva ljudabsorbenter ­– det var så allt började för Desenio 2010. Idag säljer man trendiga posters till kunder på en global marknad och Desenio är ett av de allra snabbast växande e-handelsföretagen i Sverige.

– Vi har haft en otroligt tillväxt och allt tyder på att den ska hålla i sig, säger vd:n Fredrik Palm.

 

Läs mer här

Efva Attling Stockholm

Efva Attling och Askås
ser ljust på framtiden

2016-11-07

Efva Attling Stockholm AB har under många år haft en fysisk försäljning som utvecklats synnerligen positivt. När bolaget kände att man även ville få fart på försäljningen online så vände man blickarna mot Värmland och Säffle. I oktober 2016 så genomfördes bytet till Askås e-handelsplattform och nu är det fokus på tillväxt i alla kanaler.
– Alla tekniska bitar av plattformsbytet har känts tryggt och bra. Nu kan vi jobba för att verkligen få vår e-handel att växa rejält, säger marknadschefen Petra Dranger Jendermyr.

 

Läs mer här

Häng med Askås till SmartaSaker

Funktion och "smarthet"
i fokus för SmartaSaker

2016-10-27

Design och form var så att säga redan upptaget område. När Ella Stemme även införlivade begreppet funktion så hade hon hittat utgångspunkten till det som idag är det stadigt växande Stockholmsbaserade företaget SmartaSaker.

– Visst har det gått att hitta funktionella produkter här och där. Men vi kände att vi ville samla smarta prylar på en plats och på den vägen är det, säger Ella Stemme.

 

Läs mer här

Bengans och Askås jobbar ihop

Bengans Skivbutik vill
dubbla sin omsättning

2016-09-05

Lokalen på Stigbergstorget i Majorna har ett överflöd av inbyggd historik och karaktär. Vi är på besök hos Bengans, Sveriges mest anrika och sannolikt starkaste varumärke när det gäller skivförsäljning. Sommaren 2016 markerade inledningen på samarbetet mellan ”musiknördarna” från Göteborg och oss på Askås. Målsättningen är såklart att Bengans e-handel ska lyfta till nya nivåer.

 

Läs mer här

Batteriexperten är veteraner

Batteriexperter med
energi att fortsätta växa

2016-09-05

Året var 2006. Ett kontaktformulär på Blocket, en order om dagen och tre veckors leveranstid. Så startade allt för Henrik Malis och Joakim Eliasson. Idag är Batteriexperten bäst i klassen när det gäller onlineförsäljning av batterier i Sverige. Askås har varit en följeslagare de senaste åtta åren.

 

Läs mer här

Ahnviks och Askås

Historik och framtid möts
när Ahnviks satsar vidare

2016-09-13

Ahnviks Papper i Borås är en kund som sticker ut bland Askås många samarbetspartners. Det anrika företaget har en historik som sträcker sig tillbaka till grundandet 1929. Denna analoga bakgrund ska nu möta utmaningar och möjligheter som finns i och med e-handelns framväxt. Samarbetet med Askås ska ta företagets digitala försäljning till nya höjder.

 

Läs mer här

Skincity vill ut i världen tillsammans med Askås

Skincity vill ut i världen tillsammans med Askås

2016-06-15

Utsedda till Årets e-handlare, mångdubblad omsättning på några få år och egentligen gott om anledningar att känna sig rätt så nöjda. Det var i detta läge som Skincity började fundera på att skifta e-handelsplattform och valet föll på Askås.
- Vi vill hela tiden mer, vi vill utvecklas och känslan är att Askås är ett företag med samma inställning, säger Skincitys vd Mikael Kjellman.

 

Läs mer här

Furniturebox - ett möbelvaruhus på nätet

Furniturebox - ett möbelvaruhus på nätet

2016-06-15

2012 så stängdes samtliga fysiska butiker igen och satsningen inriktades fullt ut på online-försäljning. Idag så är Furniturebox verkligen ett möbelvaruhus på nätet med en omsättning som stiger från år till år.
  – Den här tillväxten har skett med Askås och vi vill fortsätta att leverera med lönsamhet, säger Furniturebox vd Anders Wallstedt..

 

Läs mer här