Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Svea Webpay till din e-handel

SveaWebPay

SveaWebPay är en del av Svea Ekonomi som grundades redan 1981. Svea Ekonomi har arbetat med betaltjänster sedan 1987 och sedermera renodlat tjänsten under namnet SveaWebPay, som har funnits sedan 2007. Svea arbetar sedan mer än 25 år med fakturaadministration och finansiering, inklusive delbetalning och fakturaköp, och är ett av Sveriges största företag i sitt slag. Dessutom är Svea finansiellt mycket starka.

SveaWebPay erbjuder ett antal betalningstjänster som gör det enklare för er som driver webbutik och fysisk butik. Vi har både stora som små kunder inom alla branscher och våra system är mycket flexibla för att passa olika behov. Självklart är systemen egenutvecklade och vi har en stor utvecklingsavdelning som hela tiden håller allt á jour och som bygger nya funktioner vid behov.

Svea har över 6 000 kunder, 730 miljoner SEK i omsättning, 450 anställda med kontor i åtta länder.

Faktura - Det populäraste betalsättet

Faktura som betalmedel ökar kraftigt inom e-handeln och svarar för en väldigt stor del av de köp som sker på nätet. Det ni tjänar på att erbjuda faktura i er webbutik är att ni ökar er försäljning. Ni ökar kassaflödet eftersom ni får betalt dagen efter ni levererar produkten till era kunder. Vi släpper igenom fler köp tack vare våra väl utvecklade och beprövade kreditmallar.

Delbetala - Sälj mer till fler

Har ni delbetalning i er webbutik ger ni fler kunder möjligheter att handla. Delbetala är det betalsätt som många personer föredrar då det ger dem möjlighet att handla fler och dyrare produkter vid ett och samma köptillfälle.
Vi kan erbjuda alla typer av kampanjer, som tillexempel ”Köp nu och betala om 3 månader” eller räntefri delbetalning i 3-12 månader. N

i bestämmer själv vilka kampanjer ni vill marknadsföra och när ni vill aktivera dem.

Kort

Erbjud kortbetalning i din webbutik och du ger dina kunder möjlighet att betala med ett välkänt betalsätt. Kunder som föredrar kortbetalning gör detta för att känna att betalningen är klar direkt. Vi hanterar alla stora kort; Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express och JCB.

Direktbank

Om ni erbjuder direktbetalning i er webbutik ger ni era kunder möjlighet att betala direkt via sin internetbank. Betalningen sker på samma sätt som när en vanlig e-faktura betalas. Vi har samarbeten med de största bankerna; SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Läs mer på www.sveawebpay.se