Höjdpunkter i Askås 8 - intelligent funktionalitet som lyfter din e-handel


Nedan presenterar vi ett urval av de höjdpunkter som finns bland funktionerna i Askås 8. Se funktionsöversikt för komplett information kring tillgänglig funktionalitet i de olika paketeringarna som finns för Askås 8.

AUTOMATISERADE UTSKICK -  SALES TRIGGER - Läs mer >>
Sales Triggers är ett mångsidigt, dynamiskt och avancerat system för att sätta igång flöden av automatiserade utskick av e-post och SMS med personliga innehåll och erbjudanden.

KAMPANJHANTERING - ADVANCED CAMPAIGN ENGINE - Läs mer >>
I Advanced Campaign Engine överblickar och hanterar du allt som rör kampanjer på ett effektivt och flexibelt sätt.

ARTIKELFILTRERING - Läs mer >>
Har du en stor mängd artiklar i din webbshop är artikelfiltreringen ett kraftfullt verktyg som gör att kunderna snabbt hittar det de söker.Med hjälp av artikelfiltreringen kan dina besökare filtrera ut artiklar efter egenskaper, artikelgrupper, varumärken och pris. Du skapar själv egenskapsfälten helt fritt.

MOBIL E-HANDEL - Läs mer >>
För att du ska ha möjlighet att till fullo dra nytta av kraften i den starka mobila utvecklingen har Askås utvecklat mobil e-handelslösning så att vi genom en snabb och enkel konfiguration kan erbjuda en mobilanpassad version av din Askås 8. Den mobila versionen innehåller stora möjligheter för separata erbjudanden mm för den mobila kanalen.

CUSTOMER LOYALTY MANAGER - Läs mer >>
Genom Askås Customer Loyalty Manager (CLM) kan du skapa lojalitetsprogram/bonusprogram i vilka dina kunder kan samla poäng på det sätt du bestämmer och byta poängen mot bonuscheckar som kan användas vid kommande köp.

SUBSCRIPTION MANAGER - Läs mer >>
Med Askås Subscription Manager får du en fullfjädrad abonnemangsfunktionalitet i din Internetbutik. Subscription Manager finns i två utföranden, Standard och Enterprise. Du kan erbjuda enstaka produkter eller paket av produkter för regelbunden leverans enligt givna intervall eller på fasta datum, starta kundklubbar m.m.

MULTI MARKET MANAGER - Läs mer >>
Med Askås Multi Market Manager (MMM) kan du öppna din butik för nya marknader och nya språk. MMM erbjuder färdigt stöd för sex olika språk, och du väljer själv vilka och hur många språk du vill ha bland de tillgängliga. Förutom språk stödjer modulen allt som rör valutor, frakt, spefikt innehåll, priser, frakt, moms mm för olika marknader.

LIVE SEARCH SUGGESTIONS - Läs mer >>
Funktionen levererar sökförslag till kunden under tiden sökningen skrivs. Funktionen ger en lista med förslag på relevanta sökresultat. I första hand föreslås ett antal artiklar, baserat på popularitet, varumärken och produktnamn.

NYHETSBREVSTJÄNST - Läs mer >>
Askås Nyhetsbrev är en Internetbaserad tjänst för dig som vill kommunicera på ett effektivt och ekonomiskt sätt med din omvärld. Det är lika enkelt att skapa ett nyhetsbrev eller reklamutskick som att hantera mottagarregister och layoutmallar.

VALFRITT UTLÄMNINGSSTÄLLE - Läs mer >>
Nu kan du erbjuda dina kunder ännu bättre service genom att låta dem själva välja var de vill hämta ut sina paket. När kunden befinner sig i kassan och har fyllt i sitt postnummer kommer han eller hon kunna välja var paketet ska hämtas ut.